Help for English

Seabase Delta

 

tak jsem vystoupila z vlaku jsem v nějaké místnosti a nemůžu dál, žádný příkaz mi nefunguje, co tam mám udělat ..... jsem prakticky na začátku :-(

máte tam napsané, kam se dá jít, tak tam běžte.

Ve které místnosti jste?

byla jsem úplně na začátku na první zastávce vlaku. Nakonec jsem nastoupila a jela dál do dalších stanic … nějak se tím prokoušu :-)

Jak jste zahnali chobotnici? Harpunu mám.

Tak ji střel :-)

Rád bych, ale nepřišel jsem na správný příkaz. Zkoušel jsem kde co a nic.

shoot the octopus

Jestli se nepletu např. shoot the octopus, nevím, jestli se dobře pamatuju. Jé, Marku tak jsme to psali zárověň, jsem ráda, že si to ještě pamatuju dobře. :-D

Radeco : kill the octopus with the speargun

Dobrý den. Neporadil byste mi někdo prosím jak se dostat do třetího patra? Já se o to pokoušim už bůhví jak dlouho a furt nic.

No, výtahem ,ten jeden nefunguje, ale ten druhý jo.Toho co nefunguje si zatím nevšímejte, Na to přijdete později. Jo a pokud v tom prvním jsou poškozená tlačítka to spravíte, když je něčím zalepíte. Nejlépe tím co najdete v druhém patře v lednici.

Jupíííííííííí­íííííííííí! Moc děkuju! Už jsem se tam dostala. To mi dalo. :-D

Blahopřeji.

To: Marek, Georgia, Adriana. Thanks
My memory like a sieve. I don´t remember from previous games how I get off overflowing things from inventory. I tried for example „get off the empty speargun“, „take off…“, „put off…“, „throw away…“ but without success. Please help me somebody.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.