Help for English

Word Manager

takový typ exportu máme na programu.. tedy spíše na dlouhodobém plánu. Ale do budoucna s ním počítáme.

jarmil: místo tisku na papír můžete lekci pomocí virtuální tiskárny vytisknout přímo do pdf, viz:
http://www.slunecnice.cz/…rimo-do-pdf/

Therabit: super, funguje to, díky :-) Jen by si to mohlo vymyslet nějakou větší mezeru mezi anglickým slovíčkem a jeho českým ekvivalentem (nebo by se to mohlo „vytisknout“ pod sebe). Mám např. spojení „a relationship between – vztah mezi“ napsáno v novém pdf souboru takto: „a relationship betwvezteanh mezi“ :? Takto je to v kompletním výpisu, při tisku jednořádkovém jsou slova dostatečně od sebe – ve dvou sloupcích.

Dobrý den,pod stromeček jsem si pořídila Váš Word Manager, dost se mi líbí možnost vytváření svých vlastních lekcí ke zkoušení, jen jsem zjistila, že pokud si zadám zkoušení z angličtiny do češtiny, u delších slovíček jak 5–6 písmen mám zbytek slovíčka překrytý ikonkami s reproduktorem a vlaječkami, což u např. frázových sloves je docela problém :-(

stáhněte si prosím záplatu, tento problém by měl být už vyřešený… jaké je číslo vaší verze?

Díky, je to super program :-)

Tak při soutěžní otázce – přetvořit find na bone – jsem chtěla využít WM a trochu si to ulehčit a zadat, ať mně najde všechna slovíčka s proměnou prvního písmene: ind … jenže při zadání hvězdičky () se mi program zhroutil … asi nepovolený znak. Existuje ve WM taková možnost vyhledávání?

ne, takové vyhledávání nemáme, dobrý nápad ale. Hvězdičku prověřím.

Dobrý den, mám pár dotazů ohledně WM.
Zajímalo by mě, kdybych si např. slovník objednal dnes, tak jestli by obsahoval např. dnešní aktualizaci slov. Tedy jestli aktualizujete o nová slova i slovník, který je pak odesílán uživatelům.
Dále by mě zajímalo, jestli slovník umí tu aktualizaci vyhledat sám nebo se to dělá ručně, a pokud ručně, tak jakým způsobem najdu nová slova.
A poslední dotaz. Pokud nějaké slovíčko nemá obrázek a nahrávku a vy ji dodatečně přidáte, tak jakým způsobem se pak přidá do slovníku.
Toť zatím vše. Děkuji za odpovědi.

Ako sa pridať k slovíčku obrázok ? Ď.

Jojo, pokud Marek má nějaký nový obrázek nebo nahrávku ke slovíčku, u kterého to ve slovníku ještě není, tak jaký způsobem se to upgraduje. Prosím o odpověď na tento i předešlé dotazy přímo Marka.

Slovník se aktualizuje kliknutím na AKTUALIZOVAT v nastavení, při aktualizaci se provedou případné změny v heslech (opravy apod.), přidají se nová slovíčka, stáhnou se nové nahrávky a nové obrázky. Pokud byste si slovní zásobu editoval sám (vkládal vlastní obrázky, dělal vlastní změny, dané slovíčko se nezmění, vaše úopravy mají prioritu před našimi.

Po první instalaci doporučujeme provést aktualizaci, stav slovníku je v bodu, kdy jsme program či jeho danou verzi vydali.

Při aktualizaci se mi WM sekne vždy na 12550. Prosím poraďte mi, co s tím.

Připravujeme záplatu, která to vyřeší. Sekne se to při stahování nových nahrávek, je jich moc najednou a na některých počítačích dojde k záseku. Omlouváme se.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.