Help for English

HFE soutěže

Třetí série je výborná. Ještě k tomu Blu ray, to musí být podívaná :)

Jojo, od tý doby co mám blu ray, tak se mi nechce DVD kupovat. :-) Jsem rád, že ty nový věci teď většinou vycházej i na blu ray.

Ono taky DVD nevypadá vůbec hezky na nakým metrovým LCDčku nebo plasmě.. :-)

No, tak špatný to není… koukám teď na Dextera, druhou sezónu, je to sice ‚jen‘ DVD, ale i na velkým LCD to vypadá obstojně.

Tak samozřejmě, ale to Full HD je koukatelné i z metru, na DVD si člověk musí sednout zase zpátky na ty 3 metry např., když nechce vidět kostičky…

Ale dokud člověk nezkusí něco lepšího, tak mu to ani nepřijde a na kvalitu si nestězuje. :-)

Filip: až do season 6 ;)

:shock:

Mám taky jeden návrh na soutěž – o seriál Merlin. Je to seriál BBC, na motivy legend o králi Artušovi a Merlinovi. Ale jsou pojaty trochu jinak a Artuš a Merlin jsou zde když byli ještě mladí. Seriálu je krásně rozumět a je plný vtipných hlášek, myslím si, že by to mohla být příjemná změna od sitcomů a určitě ho uvítají všichni milovníci fantasy (ale nejenom oni) :-D . Je vážně úplně super a je velká škoda, že v Česku není příliš známý.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.