Help for English

Markovy reporty

thank you so (very) much (for „very“) :-)

Nápad mini upoutávek na chyby studentů se mi líbí opravdu moc! Kratičký článek, který přelítnu raz dva a pokud zjistím, že mi něco nejde, vím, kde pokračovat.
Na běžné články si musím doslova udělat čas. Tohle je pětivteřinovka, kterou zvládnu v běžném provozu.

Mě se ten nápad s těmi chybami studentů také moc líbí a vypadá to hezky. Někdo by možná ty rady ocenil i na facebooku, kdyby se generovali zároveň i tam. Bylo by ale asi lepší tam pro ně napsat nějakou aplikaci, kterou by si tak mohl člověk vypnout v případě, že odebírat novinky chce, ale ty rady ne.

Jo je to super, přimlouval bych se i za opakovací články po třeba pěti, nebo deseti chybkách, kde by těch předchozích pět-deset bylo znova ve stručném přehledu vypsáno :-)

Opakovací sestavy si může každý udělat sám – každého trápí něco jiného… a ušetřil bych drahocenný Markův čas na nové věci než přepisování stále stejného dokola.

Nápad s typickými czech chybami s kratičkým vysvětlením je určitě super! U mne to určitě bude co článek, to zásah… :-D :-D :-D

Mě tento nápad opravdu nadchnul. Protože chybami se člověk učí a tady i těmi cizími :-) Super…

2.3
Pane Víte, vám tenhle týden začal semestr?:o
Já chodím do školy už tři týdny , to by mě teda zajímalo, kdy vám výuka končí? :?:

2Marek: ad)Kauza Czenglish ......... Já tě tak rozumim.

Matysek.V – prednaskove obdobi konci 27.5.

Zacatek semestru zacatkem brezna ? Taky bych chtel :-)

ad czenglish: Super, tesim se na dalsi.

Upoutávka s upozorňováním na chyby umístěná na hlavní stránce se mi moc líbí!

Trošku mimo téma: Na kdy se plánuje vyhodnocení soutěže o Oxford Word Skills? Pochybuju, že vyhraju, ale něco ve mně mi brání si tu knihu teď koupit :-D

Již brzy. Dnes nebo zítra.

Teď, když si pročítám nové profily, tak mi chybí možnost zanechat stopu. Občas se něčemu musím zasmát, nebo s něčím nadšeně souhlasím, ale na psaní soukromé zprávy to není. Spíš na malou poznámečku přímo v profilu dotyčného.

HanaRT:
dobrý nápad, to by se mi také líbilo. :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.