thank you so (very) much (for „very“)
thank you so (very) much (for „very“)
Nápad mini upoutávek na chyby studentů se mi líbí opravdu moc!
Kratičký článek, který přelítnu raz dva a pokud zjistím, že mi něco
nejde, vím, kde pokračovat.
Na běžné články si musím doslova udělat čas. Tohle je
pětivteřinovka, kterou zvládnu v běžném provozu.
Mě se ten nápad s těmi chybami studentů také moc líbí a vypadá to hezky. Někdo by možná ty rady ocenil i na facebooku, kdyby se generovali zároveň i tam. Bylo by ale asi lepší tam pro ně napsat nějakou aplikaci, kterou by si tak mohl člověk vypnout v případě, že odebírat novinky chce, ale ty rady ne.
Jo je to super, přimlouval bych se i za opakovací články po třeba pěti, nebo deseti chybkách, kde by těch předchozích pět-deset bylo znova ve stručném přehledu vypsáno
Opakovací sestavy si může každý udělat sám – každého trápí něco jiného… a ušetřil bych drahocenný Markův čas na nové věci než přepisování stále stejného dokola.
Nápad s typickými czech chybami s kratičkým vysvětlením je určitě super! U mne to určitě bude co článek, to zásah…
Mě tento nápad opravdu nadchnul. Protože chybami se člověk učí a tady i těmi cizími Super…
2.3
Pane Víte, vám tenhle týden začal semestr?:o
Já chodím do školy už tři týdny , to by mě teda zajímalo, kdy vám
výuka končí? :
2Marek: ad)Kauza Czenglish ......... Já tě tak rozumim.
Matysek.V – prednaskove obdobi konci 27.5.
Zacatek semestru zacatkem brezna ? Taky bych chtel
ad czenglish: Super, tesim se na dalsi.
Upoutávka s upozorňováním na chyby umístěná na hlavní stránce se mi moc líbí!
Trošku mimo téma: Na kdy se plánuje vyhodnocení soutěže o Oxford Word Skills? Pochybuju, že vyhraju, ale něco ve mně mi brání si tu knihu teď koupit
Již brzy. Dnes nebo zítra.
Teď, když si pročítám nové profily, tak mi chybí možnost zanechat stopu. Občas se něčemu musím zasmát, nebo s něčím nadšeně souhlasím, ale na psaní soukromé zprávy to není. Spíš na malou poznámečku přímo v profilu dotyčného.
HanaRT:
dobrý nápad, to by se mi také líbilo.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.