Ahoj,
tak 16. dubna mě to čeká
Prosím, je tu někdo, kdo už má IELTS za sebou?
Moc ráda bych si popovídala, díky!
Ahoj,
tak 16. dubna mě to čeká
Prosím, je tu někdo, kdo už má IELTS za sebou?
Moc ráda bych si popovídala, díky!
O IELTS slyším poprvé? Z čeho se skládá, kolik stojí a jaká je platnost?
IELTS mam slavne neslavne za sebou. Band score 7.5. Zadna slava no..
pokud vim tak 7.5 neni špatný výsledek, stačí k přijetí na většinu zahraničních univerzit, to rozhodně neni špatný. max je 9 bodů, takže se neni za co stydět
pokud si to teda s něčim nepletu…
To je opravdu velmi dobrý výsledek, děla jsi akademickou verzi nebo
general training?
A prosím Tě, z čeho jsi měl nejvíc a z čeho nejmíň bodů?
Děkuju moc.
Nakonec pouze general, proto rikam ze nic slavneho. Listening, writing, speaking 7, reading 8.5
To není žádná katastrofa
Já se s píš bojím o termín toho speakingu, měl jsi ho předtím nebo až
potom? Slyšela jsem, že ho můžeš klidně mít i ve stejný den, je to
pravda?
Dík, Laura
Ahoj! Ja by som chcela ísť na IELTS v júni(červen:D) a už teraz sa klepem strachom hlavne sa bojím speakingu a writingu. Jim_cz, 7.5 je podla mňa super výsledok, gratulujem Laurita dúfam, že sa podelíš s pocitmi, keď sa vrátiš z testu, som zvedavá
Filip Waldhans – platnosť je neobmedzená(pokial viem), skladá sa z častí ktoré už spomenul Jim_cz a cena je u nás 185€ teda si to prepočítaj výhoda IELTS je že je uznávaný väčšinou zahraničných univerzít
IELTS je platny 2 roky
To je pravda, platí jen 2 roky.
Jak se na IELTS připravujete? Nějaké přípravné kurzy nebo knížky?
Mám docela problém s writingem, protože nikdy nevím, jestli jsem to napsala
dobře nebo špatně a na kolik bodů…jak jste na tom vy?
Díky za rady
Díky za opravenie, platí len dva roky. S writingom mám podobný problém, ale mám aspoň približnú predstavu vďaka official IELTS practice materials kde je ku kažkému writingu uvedená aj Sample response s hodnotením:) Inak prípravný kurz nemám.
Ja mel vsechno v jeden den. Jenom mezi speaking (ten byl na konci) a tim zbytkem byla cca. 2h mezera. Ta sranda stala 105 liber.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.