Help for English

IELTS

Ahoj,
tak 16. dubna mě to čeká :)
Prosím, je tu někdo, kdo už má IELTS za sebou?
Moc ráda bych si popovídala, díky!

O IELTS slyším poprvé? Z čeho se skládá, kolik stojí a jaká je platnost? :)

IELTS mam slavne neslavne za sebou. Band score 7.5. Zadna slava no..

pokud vim tak 7.5 neni špatný výsledek, stačí k přijetí na většinu zahraničních univerzit, to rozhodně neni špatný. max je 9 bodů, takže se neni za co stydět :)

pokud si to teda s něčim nepletu…

To je opravdu velmi dobrý výsledek, děla jsi akademickou verzi nebo general training?
A prosím Tě, z čeho jsi měl nejvíc a z čeho nejmíň bodů?
Děkuju moc.

Nakonec pouze general, proto rikam ze nic slavneho. Listening, writing, speaking 7, reading 8.5

To není žádná katastrofa :)
Já se s píš bojím o termín toho speakingu, měl jsi ho předtím nebo až potom? Slyšela jsem, že ho můžeš klidně mít i ve stejný den, je to pravda?
Dík, Laura :)

Ahoj! Ja by som chcela ísť na IELTS v júni(červen:D) a už teraz sa klepem strachom :D hlavne sa bojím speakingu a writingu. Jim_cz, 7.5 je podla mňa super výsledok, gratulujem :) Laurita dúfam, že sa podelíš s pocitmi, keď sa vrátiš z testu, som zvedavá :)

Filip Waldhans – platnosť je neobmedzená(pokial viem), skladá sa z častí ktoré už spomenul Jim_cz a cena je u nás 185€ teda si to prepočítaj :) výhoda IELTS je že je uznávaný väčšinou zahraničných univerzít

IELTS je platny 2 roky

To je pravda, platí jen 2 roky.
Jak se na IELTS připravujete? Nějaké přípravné kurzy nebo knížky?
Mám docela problém s writingem, protože nikdy nevím, jestli jsem to napsala dobře nebo špatně a na kolik bodů…jak jste na tom vy?
Díky za rady :)

Díky za opravenie, platí len dva roky. S writingom mám podobný problém, ale mám aspoň približnú predstavu vďaka official IELTS practice materials kde je ku kažkému writingu uvedená aj Sample response s hodnotením:) Inak prípravný kurz nemám.

Ja mel vsechno v jeden den. Jenom mezi speaking (ten byl na konci) a tim zbytkem byla cca. 2h mezera. Ta sranda stala 105 liber.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.