Help for English

Navrhy na vylepseni webu

Dobry den, mam takovy mensi dotaz, neslo by nejak naprogramovat, aby slo videt, ktere odkazy jsem uz navstivila? U beznych stranek to byva tak, ze navstivene odkazy maji jinou barvu, ja osobne bych treba uvitala, kdybych si mohla odfajfkovat (kliknutim do ctverecku) odkazy, testy atd., kt. jsem uz precetla, vyplnila atd. Je to hlavne prakticke, kdyz si prohlizim HFE dle temat a nikoliv od nejnovejsich po nejstarsi prispevky. Zaroven, kdyby mi treba do posty sem prislo, ze nekdo reagoval na mou zpravu ve foru. A jeste me napadlo, ze by bylo fajn, kdyby kazdy uzivatel mel nejaky svuj online poznamkovy blok. Moc dekuji za odpoved.

Zkusím odpovědět :-)
Všechno samozřejmě jde.
Všechno chce čas.
A dost pochybuji, že již tak vytížený pan Vít či Petr Hudík či třeba pan Svozílek by na něco takového ten čas měly.
Možná jednou.

K tomu poznámkovému bloku. Těch je k dispozici stovky. Ve stovkách různých forem. Ať už integrovaný ve windows či přímo v prohlížeči či nějako nějaký externí program.

Určitě ale zvážíme. Díky.

Battlefield:
že existují textové editory paní jistě ví. Ptá se ale na funkci přímo na webu HFE. Aby ty poznámky o HFE měla přímo po ruce a nemusela kvůli tomu otevírat zbytečně nějaký textový soubor, či lézt na nějaké cizí stránky. Mě to přijde docela dobrý nápad.

black.orchidey:
než nějaké taková funkce bude zde na webu, doporučuji v případě, že používáte prohlížeč mozilla firefox používat rozšíření QuickNote ze stránek http://quicknote.mozdev.org/.

Můžete si potom umístit jeho ikonku přímo do prohlížeče a kliknutím na ní, ten poznámkový blok v mžiku otevřít.

Dobrý den, občas se tu objevuje výraz „normální uživatel“. Nejsem si jistá, zda se chci přimluvit za tuto skupinu, nebo za jinou množinu uživatelů. Někteří lidé si nejdřív nečtou návody, např. jsem až po několika měsících objevila, že tu je článek JSTE TU POPRVÉ?. Občas si lidé v diskusích přejí překlady v článcích a netuší, že stačí jen málo a viděli by je. Někdo se zkrátka nepodívá na hlavní stranu, ale zkouší testy, čte si gramatiku, recenze…Myslela jsem si, že kdyby se nahoře na každé stránce objevilo to JSTE TU POPRVÉ a odkaz, že by si to přečetlo více (nových)uživatelů a nemuseli byste mnohokrát vysvětlovat stejné základní informace. Ale rozumím, že záleží na úhlu pohledu, že číst umíme všichni a kdo hledá, ten najde, takže nevím.

Dobrý den,
neuvažujete o stránce na YouTube? Možná by to bylo zajímavé rozšíření výuky ENG.

Ne, o tom neuvažujeme. Alespoň si to zatím nedovedu moc představit.

Možná by stačilo dávání odkazů na zajímavá (a užitečná) videa. Na fóru se čas od času objevují, ale pokud si odkaz hned nenapíšu, už se obtížně dohledává. Vyhledávání funguje bohužel jen v článcích a slovníku, ve fóru ne.

Jsem slepy, nebo na novych profilech neni moznost odstranit? (odebrat) Jsem momentalne na mobilu, takze se omlouvam, pokud jsem tuto moznost prehledl. Chtel bych si tam par veci poupravit popripade vymazat.

kdykoliv mlžete cokoliv smazat. Najedete-li myší na nějakou položku, otevře se vlevo takový rámeček s ikonkami – editovat, odebrat, posunout nahoru a posunout dolů.

Aha dekuji. Tohle muj mobil bohuzel nepobira, tak to opravim az doma:-)

Asi by bylo hodně komplikované vydat článek se seznamem článků zde na stránkách? Takovou nějakou „mapu“ podobně jako je pro začátečníky.

myslíte seznam několika tisíc odkazů? No, to si nedovedu představit. :-)

:-) zatím jen několika tisíc. Uvědomila jsem si, že vlastně vy takovou mapu máte v sekci Gramatika.

Zkoušela jste mapu webu (vlevo na liště hlavního menu)? Je to přehled všech rubrik a u toho počty článků v nich.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.