Help for English

Spell checker in Firefox on HLE

Marku, splnuje to textove okno zde v komentarich tento pozadavek firefoxu aby fungovala ta zabudova funkce kontroly spellingu?

„Note: Automatic spell-checking is only turned on for text boxes containing more than one line, where you can enter as much text as you want.“

Jde o to ze jsem preinstaloval system a prestalo mi to fungovat. Predtim jsem mel jeste doinstalovany nejaky ten add-on (slovnik ci co), ale firefox by mel umet podtrhavat chybna slova i bez toho…

Netuším, to je spíše otázka pro Petra.

Jim, I use Firefox as well and have the spellcheck in the text boxes. I've never installed any such add-on/extension, so I think it's a Firefox setting. I just checked it now, and it's in the Advanced options tab >General. (I use a Mac so it might be somewhat different, but it should be there somewhere).

Ano, splňuje. Kontrola pravopisu by měla fungovat v komentářích, na fóru i v soukromých zprávách.

Zkontroluj prosím nastavení prohlížeče.

Diky za reakce. Zkontroloval jsem to nastaveni a vsechno bylo jak melo byt ale stejne to nefungovalo. Ted se mi ale podarilo vygooglit reseni. Znejakeho duvodu mi chybel „dictionary file“ ktery je pro to potreba. Reseni bylo kliknout v tomto oknu pravym na mysi a vybrat „add dictionary“. Jenom je divne ze nekdy je to asi uz soucasti defaultni instalace firefoxu.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.