tak bohužel ne snad vás neotravuju… čím toho dosáhnu, když se ponořím ?? dík
tak bohužel ne snad vás neotravuju… čím toho dosáhnu, když se ponořím ?? dík
Kľudne sa pýtajte, ale jasne …:-) Spojili ste už oblek s fľašou ?
co bohužel ne? Jde o to, že nesmíte mít oblek na sobě, jinak na tu hadičku vzadu nedosáhne.
to vím. už jsem se s tím airlockem několikrát ponořil, ale ničeho jsem tím nedosáhl… myslím jako, že to nemělo význam.
Pred Vami je chobotnica – treba ju zabit a vziat ingust. A potom preskumajte okolie. Je tam ponorka a potopeny vrak. Tam na Vas caka kopec uloh.
nevím jak rozjet ten první vlak. Neporadíte někdo? Jsem uvnitř, píšu všemožně vlož kartu, napíše to že se ozývá nějaký mechanický zvuk a nic. A jak se připoutat? Děkuji
a už se mě to podařilo
už asi 2 měsíce mám hru dohranou na 99% jsem na vrchu rakety a nevím, co s ní? …blbé 1%
odjet domů v ponorce.
ježiš aháá děkuji
Zajímalo by mě, o čem je hra Seabase Delta a co je cílem.
Prejsť podmorskou základňou, splniť úlohy a zneškodniť terminál na zničenie mesta.
Jsem ve vlaku a vyzkoušela jsem vvšechny možné příkazy (insert the card
into the slot, INSERT CARD IN THE SLOT) ale hlásí mi to:
‚Clunk click or you‘re sure to be sick!' Co dál?
Díky za hru!
alena-princess5: To říká, protože jste se nepřipoutala. Doslova to říká. Cvak cvak, jinak budete zvracet.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.