Help for English

Markovy reporty

Tak mě náhodou naopak „těší“ že Marek není stroj!!! Protože ono to tak někdy opravdu vypadá :-) Moc Vám fandím! Nenechte se odradit! Kritizovat opravdu umí každý. Mimochodem, mě někdy přijde až hloupé upozorňovat na minichyby, ale když si všimnu, raději hned píšu SZ, ať se do toho nevloží někdo jako Rudiarda a není z toho MEGA AFÉRA :-D

Ad spam: Proc tam nedate nejakou jednoduchou captchu ?

Protože captcha je podle mě snad otravnější než SPAM sám.

Nevím proč by nemohli články komentovat jen zaregistovaní, na většině forech to tak funguje a zase takovou práci to nedá :-)

Co je na captchi otravneho ? Jednoducha captcha muze byt proste nejaky formularovy pole, ktere ma zustat nevyplnene.. Robot ho automaticky vyplni. Nebo pouzit javascript. Takovy reseni neni z pohledu uzivatele ani trosku otravny.

Washington Irving: jsme proti použití obrázkové captchy. Považuji to za velice otravné řešení, které není příliš spolehlivé.

Ostatním možnostem (nevyplněné políčko, políčko vyplněné pomocí JS, apod.) jsem velice nakloněn.

Filip Waldhans: je důležité zvážit, co zavedení komentářů jen pro přihlášené přinese – na jedné straně to snad omezí spam, sníží počet nevhodných komentářů apod. ale na druhé straně se (asi) sníží počet komentářů od náhodných kolemjdoucích – poté je otázka, zda nám takové komentáře nepřidělávají více práce než užitku (drtivá většina nevhodných komentářů je od neregistrovaných), ale na HFE se snažíme být „friendly“ a pomáhat (odpovídat) i na otázky neregistrovaných uživatelů… na druhou stranu, kdo má zájem o odpověď, tak se zaregistruje – trvá to chviličku a my se aspoň zabavíme části nevhodných komentářů…

Marku, když jsi se podílel na přípravě přijímacích zkoušek UNI, snad jsi to nedělal moc těžký :)

normálka… :-)

Děkuji Petrovi Hudíkovi, konečně mě secvaklo co to je CAPTCHA. :-) Několikrát jsem se s tím slovem setkala v jiné diskusi a neměla jsem zrovna čas si zjišťovat „co to proboha je“, ale teď mě docvaklo, že jsem se s captchou setkávám daleko častěji. :oops: Ach jo, kdy si člověk vždy dal 2 a 2 dohroamdy. :-)

Mě to teda furt nedocvaklo … :oops: :oops:

je to obrázek s nějakými písmeny a čísly, a vy ho přepíšete do rámečku. Je to ochrana proti robotům, protože roboi neumí tyto obrázky číst jako text, takže neví, co je tam napsané.

To neni uplne pravda. CAPTCHA je jakykoliv plne automatizovany zpusob na rozeznani cloveka od stroje/pc. Je to zkratka pro „Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart“. Viz wiki. Kdyz jsem psal, at se tady da nejaka captcha, tak jsem rozhodne nemyslel otravny obrazek.

Nové stránky Vitware se mi moc líbí, je to takový čistý vzhled, který působí velmi dobře. 8-)

Jo jo a jo :-D přesně takhle mají stránky vypadat! Čistě přehledně bez zbytečných animací a podobných zrůdností které někdy člověk vidí. Fakt super!
Pokud bych mohl poradit – dvě věci – a) možná bych trošku roztáhl nápis Vitware v horním modrém poli. b) v zák. podpoře by u stahování patche měla být verze.. jinak nevím, zda se tam neobjevila nová… musím ji vždy stáhnout a pravým vlastnosti a teprve vidím zda není novější než mám nainstalováno
Ale to jsou jen detaily… je to zase excelentní práce jak je u Vás zvykem!!

Možná by bylo lepší dát ten košík jinam, protože takhle se zbytečně posune celé menu, když člověk klikne na nějaký produkt. Jinak se mi nové stránky moc líbí. :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.