škoda, že pan Michal nenapsal dotaz do fóra, určitě by se mu dostalo rychlejší odpovědi, vlastně odpovědí
škoda, že pan Michal nenapsal dotaz do fóra, určitě by se mu dostalo rychlejší odpovědi, vlastně odpovědí
Mailů dostávám spoustu, a většinou právě prostě napíšu, aby napsali dotaz na fórum. Nebo aby si přečetli sekci Tipy a Triky na HFE. Ale odpovídat na všechno se prostě nedá.
Karel Gott?
Přirovnání s Karlem Gottem si mi líbí
Myslím, že tenhle email se dá zařadit do kategorie: Celou dobu jsem na učení kašlal a za týden dělám zkoušku, pomozte mi sakra! Už z výchovných důvodů je lepší ignorovat…
To tethalka: taky to považuju za nejlepší způsob, proč by si člověk kvůli cizí blbosti cuchal vlastní nervy? A reagovat způsobem, který dotyčný nečeká, je aspoň zábavné.
Nějak tomu nerozumím. První mail vypadá úplně jinak než druhý. Jak gramaticky, tak stylisticky… ale je mi ho líto, snad to dal… je to smutné, spousta studentů ze sebe totiž nevychrlí ani tu větu…
Seqwence,
ale on píše, že to udělal.
A pochopitelný to je, v prvním mailu doufá, že mu někdo zásadně poradí
nějakou zázračnou radu. V druhém si ulevuje, že se mu žádné pomoci
nedostalo (a přesto udělal). Úplně toho Michala vidím .
Zajímavej by byl mail, ve kterém by psal, že to neudělal. Určitě by to
byla vina Marka .
Takže pokud máte zázračnou radu, jak se během týdne dostat
v angličtině z úrovně B1 na C2, napište!!!
Budu vděčná a děkuji předem
Jednu radu mám. DREAM ON.
Rekl bych, ze vetsi pravdepodobnost je, ze se ti za tyden povede vynaleznout zarizeni, ktere ti umozni uploadnout celou anglictinu do centra tvyho mozku. Good luck
Karel Gott Tak to bude asi Marek také za chvíli v TV v reklamě… To by docela šlo… jako president… by něco řekl plynule zahraniční návštěvě (nejlépe Queen Elizabeth) a pak by dodal.. "Né že bych jim chtěl dělat reklamu, ale to jsem se naučil na HFE…
Tethalka – mávat na zuřivce v autě není dobrý nápad! Nevíte nakolik je již zbaven smyslů a vezme cokoliv jako další provokaci.. Já už nic neukazuji a dívám se zásadně jinam.. od té doby co jsem se díval do hlavně…
Seqwence -ano ten druhý mail je zcela jiný a pokud by to dal jak píše, tak proč by se ještě obtěžoval někam na HFE něco takového psát – max bych si pomyslel – dal jsem to i bez vás. Takže podle mne to NEDAL! a toto si vylévá vztek všude okolo na všechny co za to mohou…
8 čeho?
Mám stejný dotaz Že by představení nějakého nového Vitware produktu?? Nebo nějaké nové hry??
nebo konec zkouškového a konečně volno?
To já si jen tak počítám… Ale až se dopočítám…
…tak se všichni budeme divit
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.