To: Marek
DREAM ON
ale o ang. se mi dneska fakt zdálo!
K číslu 8, které mě zaujalo, až teď jsem se podívala, že už se začalo odpočítávat. Jsem zvědavá, co nás čeká po 1 :
To: Marek
DREAM ON
ale o ang. se mi dneska fakt zdálo!
K číslu 8, které mě zaujalo, až teď jsem se podívala, že už se začalo odpočítávat. Jsem zvědavá, co nás čeká po 1 :
třeba nic…
Co Marek odpočítává je jasné – počet dní do prázdnin… a Vy se tomu všichni milosrdně divíte protože nemáte to srdce mu říct že se seknul o měsíc…
Můj tip: jede do Anglie či USA…
Nebo mu přijde oblíbený seriál
videl bych to na konec sveta. ten je dneska kazdou chvili
To je jasný – odpočítává Den dětí. Na 1 to s těmi svými pořádně oslaví!
No vidíte, a já se nad tím odpočítáváním ani nepozastavila, nějak mi
přišlo, že odpočítává začátek zkouškovýho a těší se, až se
studenti předvedou u zkoušek .
Tak teď jsem teda taky zvědavá, co se bude dít.
Nebo soutěž by mohla být
nebo nové stránky HFE
nebo cokoliv jiného
stačí počkat, ještě že nezačal na stovce
Taky stále přemýšlím co se bude dít Nebude nějaké výročí založení HFE? No klobouk dolů Marku, jak umíte nenásilně a nenápadně vzbudit obrovský zájem
může to být i naprostá drobnost… hlavně nečekejte… no radši nečekejte nic.
Hahaha, nečekejte nic… Všichni už jsme napnutý jak kšandy .
Marek si tím trošku ublížil Nás navnadil, všichni začali tipovat, co by to mohlo bejt, a teď mu tu pozici teda nezávidim…uvidíme s čím nás za ty čtyři dny (případně pět, pže jak znám Marka, je schopen napsat za čtyři dny nulu:-D) překvapí
Nebo že by velká letní soutěž???
Marek je hravý typ…
nějaká drobnost…nový smajlík…ale ten ve stylu „jsi jednička“ bych radši vynechal , jo?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.