Help for English

Markovy reporty

To: Marek

DREAM ON
:-)

ale o ang. se mi dneska fakt zdálo!

K číslu 8, které mě zaujalo, až teď jsem se podívala, že už se začalo odpočítávat. Jsem zvědavá, co nás čeká po 1 :?:

třeba nic… :-)

Co Marek odpočítává je jasné – počet dní do prázdnin… a Vy se tomu všichni milosrdně divíte protože nemáte to srdce mu říct že se seknul o měsíc… :-D :-D

Můj tip: jede do Anglie či USA… 8-)

Nebo mu přijde oblíbený seriál :-)

videl bych to na konec sveta. ten je dneska kazdou chvili :)

To je jasný – odpočítává Den dětí. Na 1 to s těmi svými pořádně oslaví!

No vidíte, a já se nad tím odpočítáváním ani nepozastavila, nějak mi přišlo, že odpočítává začátek zkouškovýho a těší se, až se studenti předvedou u zkoušek :-).
Tak teď jsem teda taky zvědavá, co se bude dít. :-D

Nebo soutěž by mohla být :)

nebo nové stránky HFE

nebo cokoliv jiného

stačí počkat, ještě že nezačal na stovce :-)

Taky stále přemýšlím co se bude dít :-) Nebude nějaké výročí založení HFE? No klobouk dolů Marku, jak umíte nenásilně a nenápadně vzbudit obrovský zájem :-D

může to být i naprostá drobnost… hlavně nečekejte… no radši nečekejte nic. :-)

Hahaha, nečekejte nic… Všichni už jsme napnutý jak kšandy :-D.

Marek si tím trošku ublížil :-D Nás navnadil, všichni začali tipovat, co by to mohlo bejt, a teď mu tu pozici teda nezávidim…uvidíme s čím nás za ty čtyři dny (případně pět, pže jak znám Marka, je schopen napsat za čtyři dny nulu:-D) překvapí :-)

Nebo že by velká letní soutěž??? :-D
Marek je hravý typ… :?

nějaká drobnost…nový smajlík…ale ten ve stylu „jsi jednička“ bych radši vynechal :-) , jo?

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.