Gratulace!!!
Gratulace!!!
Přidávám se ke gratulantům
Tak to nebouchlo!
Moc blahopřeju.
Taky gratuluji, smekám klobouk, studovat s malými dětmi
Gratuluji, máte můj obdiv!
Gratuluju
Gratulujem Vám. Zvedavosť trošku hryzie…
Medicína to asi nebude, právo asi tiež nie, nejaká ekonómia ???
Adriana: Manželka dnes dostudovala pětileté denní magisterské studium Učitelství AJ.
moje srdečné gratulace – teď už vím i komu a k čemu
Gratuluji!
Gratuluji a má můj obdiv, protože skloubit vše kolem rodiny a studium…kdyby byla vedle nabídky smajlíků kytička, tak bych pro vaši šikovnou a statečnou manželku poslala velký „pugét“.
Mě by zase, Marku, zajímalo, jaké materiály si vybíráte vy:-) Asi vám rukama projde hodně knížek, někde jsem tu čet, že spolupracujete s britskou radou bo co. Vy tu knížku jenom „projedete“, orecenzujete a zase vrátíte? Určitě máte doma slušnou sbírku, podle čeho se rozhodujete?:-) Když nepočítám knížky pro výuku, ale vyloženě „pro vás“. Pže já mam takovou představu, že vy už se angličtinu neučíte. Jako např. my, běžní smrtelníci, co si sedneme s Destination a jedem cvičení po cvičení…
Většinou to funguje tak, že mě zaujme nějaký titul v nabídce nějakého nakladatelství, já nakladatelství nebo autora požádám o zaslání daného materiálu a ten potom orecenzuji.
Někdy mě osloví nakladatelství nebo autor, jestli bych neměl zájem nějaký konkrétní titul orecenzovat.
Knihovničku mám doma opravdu vybavenou, to je pravda. Jeden z bonusů, které moje práce na HFE přináší.
Učebnice cvičení po cvičení už opravdu neprocházím, ale určitě by mi to neublížilo. Mám ale to štěstí pracovat se studenty na úrovni C1 a C2, takže člověk nevyjde ze cviku.
Pěkný testík.
Stephenie Meyer možná není žádný literární zázrak, ale dobře se čte
i nepříliš pokročilému studentu angličtiny. Co se Rowling týká,
její jazyk je na mě (zatím) až příliš těžký. A King – nevím,
u jeho knížky jsem vydržela jen pár stránek.
Obávám se, že zatím ještě nerozeznám „typing“ od „writing“, let alone a „balanced sentence“. Ale nečtu ani Meyerovou, ani Rowlingovou ani Kinga, takže jsem si testík užila s chutí a bez předsudků
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.