Help for English

Georgia - vzpomínka

Teď jsem se to dozvěděla, je to šok, je mně z toho strašně smutno. Nevím, co víc napsat…

Je nespravedlivé, že dobří lidé tak brzy odcházejí! Bylo mi divné, že ustaly její milé příspěvky. Měla jsem ji ráda.

Jsem v šoku,byl jsem 6 týdnů v nemocnici (operace páteře).Nesmím sedět ani stát na místě,tak prohlížím po chvilkách.Tato paní dodávala člověku sílu v učení,je mi to velice líto.Její názory byly velmi zajímavé.Měl jsem ji rád.

Mrzí mě to – Georgia byla dobrým duchem těchto stránek. Snad sem shora občas nakoukne. Upřímnou soustrast.

Nejsem zrovna pravidelny čtenář diskusí, ale dneska jsem se rozhodla zjistit, proč tu není videt paní Georgiu.Mám ji ráda.
Ale ted je to šok. Je me to moc líto.
Georgio byla jste moc milá. Díky.

To Irena01: ono není co najít, žádné podrobnosti se tu nezveřejňovaly.

nechci podrobnosti. ale dik

Myslím, že měla nehodu v autě. Myslívám na ni.

Každý kdo je tu delší dobu si ji pamatuje a nebo narazí na její vždy optimistické příspěvky v diskuzích. Paní Georia zemřela náhle a netragicky. Dál to prosím z piety k ní a ohledu k pozůstalé která je zde členem nerozebírejte. Děkuji.

Já to zjistila až dnes a nemůžu tomu uvěřit :-( Také jsem si říkala, že mi chybí její komentáře a její usměvavá ikonka, ale netušila jsem, že z tohoto důvodu :-( Bude mi tu také chybět a doufám, že ať je, kde je, má se tam dobře…

Po dlouhé době jsem opět zavítal na tyto moje oblíbené stránky. Hodně se změnilo a já si dnes měmil svůj profil. Chtěl jsem si ověři co napsala do svého profilu a také jak je daleko moje jmenovkyně Georgie. Nemůžu tomu stále uvěřit.

Velká škoda každého fajn člověka, obzvlášť s optimistickým pohledem a energií jako měla paní Georgia.

Pokud existuje nějaká jiná dimenze (?), tak věřím, že v ní paní Georgia dále rozdává svůj optimismus a radost.

Georgia pomáhala Kvitové!Gratuluji!

Aces, Petra !!!

dnes nejde nevzpomenout si…georgia by byla moc pysna…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.