Dobře se čte S.Meyer (Twilight) a poměrně jednoduchou angličtinu
používá i třebas D.Steel.
Celkem jednoduchá je taky Narnia.
Dobře se čte S.Meyer (Twilight) a poměrně jednoduchou angličtinu
používá i třebas D.Steel.
Celkem jednoduchá je taky Narnia.
Děkuji všem za rady, určitě se po něčem vhodném poohlédnu
Já bych osobně doporučil knihu Sh*t my dad says. Je to velice vtipné a hlavně se čte perfektně! Z knih si dost vybírám, ale tohle mi přijde … příjemně čtivý. Myslím, že pro lidi na úrovni B1-B2 skvělá knížka.
Doporučuji stejnou knihu jako Rayden, úžasně vtipné.
To je úžasné, že uvažujete o knize z článků HFE. Doufám, že to vyjde a přeji moc úspěchů s ní. Snad to nebude mít moc tvrdý dopad na HFE než to vyjde.
Tu knížku neznám , mohli byste mi napsat autora? Když ji tak chválíte Ráda ji vyzkouším. Jinak se musím pochlubit, že jsem teda nedala na moudré rady a začala číst Harry Pottera 1. díl a za 8 dní jsem ho zvládla četl se taky skvěle a bavil mě Takže mě to pěkně povzbudilo k dalšímu čtení originálů
Knížka je od autora Justin Halpern. Sice není moc dlouhá, ale určitě povzbudí znovu.
to zfilmované je podle knížky nebo jen volné pokračování?
http://www.cbs.com/…my_dad_says/
Ehm… nechtěli byste si založit jiné diskusní vlákno?
Já moc držím palce, aby se podařilo vydat knižně alespoň něco z úžasných článků na HFE. Už se nemohu dočkat. Pokud by byla možnost předobjednávky tak se hlásím
Díky Raydene za jméno autora, zkusím knížku sehnat. No ano, asi bysme měli debatovat o knížkách jinde, pardon
K tématu: Taky držím palce ohledně vydání knížky. Určitě bych si jí koupil (jako symbolickou podporu za HfE, které je zadarmo). Myslím, že bych nebyl sám.
OT: tak příště někde jinde
knížka vypadala zajímavě, až jsem zapomněla, že jsem u reportu Moc se těším na diktáty a vše nové kolem výslovnosti. Díky vám.
Těším se, že po vaší návštěvě Berouna by mohly přibýt zase nějaké recenze na knihy. (?) Ty mám moc ráda.
No, hromádku knih na orecenzování tu mám již déle… a řekl jsem si, že přes léto se do toho musím pustit. Tak uvidíme.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.