I am the English teacher at/in the Pre-Primary school.
I have been teaching in/at the same school since 1998. Co je
správně? Díky
I am the English teacher at/in the Pre-Primary school.
I have been teaching in/at the same school since 1998. Co je
správně? Díky
Já bych napsala at (in bych chápala jako uvnitř konkrétní budovy),ale jistá si nejsem.
Taky si myslím, že „at“, ale prosím o ujištění nebo vyvrácení. Díky všem, kteří „pracují“ i o prázdninách.
Asi takto: a teacher of English at Pre-Primary school??
English teacher can also mean that you are from England or so.A pak bych asi napsala: I have been teaching in the same school… Ale počkáme na odborníky Myslím, že at se používá bez členu a tehdy, když zdůraznuejme funci budovy, in + article použijeme tehdy, když se jedná o konkrétní budovu. Ta může být bud známá, pak se použije the, nebo neznámá, pak použijeme a/an.???
pokud by bylo at, myslím si, že by to byl učitel, který je zrovna ve škole a učí … viděla jsem se členem i bez členu.
pokud by bylo in, byl by to učitel, který je zaměstnanec nějaké školy
:
No největší sranda bude, když AT bude v britské angličtině a IN v americké
teacher at school – zrovna vyučuje
teacher at a/the school – zaměstnanec školy
Ahoj holky,
podívejte se, co o sobě napsali tito učitelé
Tak já to vysvětlím. Myslela jsem, že jsem učitelka (česká), která učí v MŠ. Je to moje povolání. Ne právě teď, ale běžně pořád. A tou druhou větou, že tam učím už od r. 1998. Tak ono to asi nebude tak jednoduché s tou předložkou a ještě se členem. Jo ten tvar English teacher ve smyslu učitel angličtiny „teacher of English“ mi opravil rod. mluvčí. Že je to „angličtější“. Tak prosím odborníky. Díky
nebo: an experienced primary school teacher
No zkušenosti mám, ale tvrdit o sobě, že jsem zkušená hned v první větě se mi nezdá moc taktické. Ne, vážně , odborníci zkušení, poraďte, prosím
jakože se té předložce dá vyhnout, tak jsem to myslela. (psal to o sobě nějaký učitel někde na Googlu). Také se těším na rozřešení předložky
já se také těším, navíc to potřebuju dost rychle, ale všichni „zkušení odborníci“ mají asi prázdniny. Nebo ne?
Prosím, kdo poradí? Já to fakt potřebuju mít správně. Díky moc
Určitě IN- uvádí se u typu škol
Díky „mufino“
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.