Byl jste někdo ve středu na CAE v Praze? Zajímaly by mě vaše názory hlavně na Reading, konkrétně článek o lamách Na chodbě po téhle části snad nebyl nikdo, kdo by na ně nenadával
Byl jste někdo ve středu na CAE v Praze? Zajímaly by mě vaše názory hlavně na Reading, konkrétně článek o lamách Na chodbě po téhle části snad nebyl nikdo, kdo by na ně nenadával
a za pár hodin mě čeká Speaking, tam se to asi rozsekne
Taky jsem byla, po zoufalém speakingu – mojí nejslabší disciplíně,
jsem u článku o lamách myslela, že to celé musím vzdát (reading by měl
být naopak moje nejsilnější), strávila jsem na tom hodně času, ale myslim
si, že jsem to nakonec seředila a poslední část byla naopak snadná.
Nakonec jsem daleko největší problém měla s částí 3 listeningu
o filmech, tomu jsem prostě nerozuměla.
Myslím, že CAE neudělám. Hodně štěstí u speakingu, to je hned
odbytý.
Tak speaking taky nic moc, docela dlouho jsem váhala v minutovém monologu,
z diskuze mám lepší pocit, ale slečna, která byla se mnou byla mnohem
lepší. Listening mi nepřišel až tak těžký, nejhorší asi byl článek
o archeologii, sice jsem rozuměla, ale nedokázala jsem ty pojmy rozřadit
správně do mezer ve větách a pak také poslech toho běžce, měla jsem
problém vybrat jen jednu možnost.
U readingu mi taky přišla poslední část o knihách nejlehčí a to jsme
s ní vždycky měla problém a pak taky ten o vlacích. Překvapivě to
nebylo o slovní zásobě, ale o logice, takže snad to „C“ tam bude,
doufám.
Tak držím palce
To čtení je o logice vždycky hodně, někdy se mi zdá, že až zbytečně. Listening jsme evidentně měly jinou verzi. No, musíme čekat
Jenom vás uklidním, že jsem loni měla ze zkoušky CAE podobné pocity a že jsem to určitě nedala (včetně Speakingu)a nakonec to dopadlo !! Úspěšnost u těhle zkoušek je docela vysoká, tuším že v ČR někde okolo 85%, tak nevěšte hlavu !! Dělali jste computer based a nebo papírovou zkoušku ?
Díky za podporu Já dělala papírovou zkoušku, potřebuju ty papíry mít v ruce, čtení
z počítače mi prostě nejde. I testy z netu si radši tisknu
Uvidíme no, už je to přes týden od zkoušky a mám pořád čím dál tím
větší pochyby o svém výkonu, tak snad to dopadne tak, jak píšeš
ty
Taky díky. to, jaká je úspěšnost celkově, nemá s mým výsledkem nic společného. ale možné je všechno, zase tak beznadějně to u sebe nevidím. jedno vím jistě, tuto úroveń nemám, jazyk je o mluvení a porozumění, nějaký writing je dle mne vedlejší, i když i tak se zkouška dá udělat. jen to pak nemá moc cenu
Tak mám za C!!!!!! S mojí přípravou nepřípravou jsem to nečekala
cukrokostka: jseš největší borec ;)
no, taky jsem prošla, neuvěřitelně 76, faktem ale je, že já anglicky
neumim, znovu se o tom přesvědčuju, protože jsem si našla konverzačního
partnera z Britanie, nejsem prostě schopna mluvit… CAE se fakt chlubit
nemůžu, nikdo by mi nevěřil
cukrkostka: gratuluju
bzaj: díky a taky velká gratulace!!! Se speakingem jsme na tom podobně. Já moc přemýšlim nad tím, jak něco říct a pak tam stejně dělám chyby. Nejlepší je p ě odhodit zábrany a to mi moc nejde.
Uspesnost 85% to se mi ani nechce verit nebo to mate v Cr nejake zlehcene. Co vim tak tady (Northern Ireland – Portadown Campus) proleze vzdy tak kolem 45%. Ja to mel o chlup rovnych 60% ale mam to. Pristi rock CPE Treba budu mit zase stesti
Jinak bych chtel podekovat autorovi techto stranek jeho testiky hodne pomohly. Takze diky za to.
Zajimava myslenka mr. mood1 – ja myslela ze ty testy jsou po celem svete jednotne, kdyz jsou pripravovany a vyhodnocovany primo v Anglii … silne pochybuju, ze by byly rozdily v obtiznosti
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.