Jak by to vypadalo, kdyby jste Marku s Petrem naučili počítač anglicky?
Jak by to vypadalo, kdyby jste Marku s Petrem naučili počítač anglicky?
Jde o to, že primitovní textovky a primitivní gramatická cvičení a primitivní překladová cvičení prostě porovnávají dva textové řetězce. Tím, že počítač „naučíme anglicky“, docílíme toho, že naše hry a naše aktivity NEBUDOU primitivní. Nechte se překvapit.
Chci pochválit Markovi písničky – má dobrý vkus. Zajímalo by mě, jestli by se daly sehnat práva na nějakou Reginu Spektor?
Pravděpodobně ne. Je pod Warner Bros a u těchto velkých nahrávacích společností to prostě nejde. Tedy jde, ale za hoooodně peněz. Konkrétně u WB jsem se kdysi ptal… ani nechtějte vědět, kolik si řekli za umístění písničky U2 na jeden měsíc.
Vybírám interprety, kteří nemají smlouvu s žádnou nahrávací společností a nebo se jedná o nějakou malou ‚domácí‘ nahrávací společnost.
Proto u nás uslyšíte písničky, které asi neuslyšíte jen tak někde jinde a zase tu neuslyšíte písně, které se neustále dokola hrají v rádiu.
Nevěděla jsem, kam Reginu zařadit („komerčně“), protože jsem ji
sama do nedávna neznala. Dobře, nechci vědět, kolik si WB poroučí…
Ale jsem ráda, že jsou tu písničky od neznámých/nekomerčních
interpretů. Je to sympatická změna oproti rádiu.
2Marek: Legoland máme v plánu příští rok. Ale na horskou dráhu asi nevlezu, stačilo mě, že jsem s klukama minulý rok šla na takovou obrovskou houpací loď.
Až v pátek? Už teď jsem napnutý jak struna, jsem moc zvědavý na ten nový projekt !
To je za 3 dny…snad tu zvědavost nějak přežijeme
Nový autor? Jako nějaký „stálý“ řekněme? Týjo tak to jsem zvědavej:-)
Já taky, doufejme, že stálý.
doufám že už dneska po půlnoci se nám ukáže ten nový projekt, jsem celý nedočkavý
Abyste nebyl zklamaný… nicméně, projekt je už online.
tak tohle by mě nenapadlo! Myslím že je to dobrý nápad!
Až díky Markově „reportu“ jsem zaregistrovala novou anketu. Popřemýšlela jsem o svých cílech a chtěla dát hlas pro předsevzetí „pravidelně se učit AJ“, „začít se učit další jazyk“ a taky bych chtěla postoupit o jednu úroveň výš. No ale web mi povolil jen jeden cíl. Co se dá dělat! Spokojím se jen s jedním cílem.
Marku, tvůj rozhovor se objevil včera na rádiu WAVE v pořadu Zpoždění (http://www.rozhlas.cz/…ave/zpozdeni), v záznamech ještě není, ale brzy by snad měl být
V záznamu je možné mimo jiné poslechnout diskusi o překladových slovnících. Je tam dokonce rozhovor s Josefem Fronkem.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.