Help for English

vada zvuku

Dobrý den, upřesnuju svůj dotaz. Bohužel se mi nepřehrává zvuk u mluveného slova, ani u slovníku, ani v textech, co ale opravdu funguje je zvuk u písniček. Tak nevím co s tím a budu ráda za radu. Dík. Milli

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Můžete prosím vyzkoušet nainstalovat novou verzi Flash přehrávače:

http://get.adobe.com/cz/flashplayer/

Děkuji za tip.Nevyšel.Vše pri starém.Ale zjistila jsem, že v Exploreru to jde normálně(mám Mozillu) a pokud Vám to něco řekne, tak zvuk jde přehrát, pokud si ho nechám dát samostatně jako odkaz do nového okna.!?Tak to tak dělám, je to zdlouhavé, ale aspoň něco.Milli

nainstaloval jsem novou verzi Flash přehrávače přesto nejde zvuk. Radek

Už vám to jde? Mně jde zvuk všude, v textech i ve slovníku (Mozilla)

Dobrý den, taky mi nejede zvuk – slovník, v textu. Ale u povídky, kterou jsou zkoušela mi zvuk jel bez problému. Používám Mozillu.

Ahoj, je to tak, v Mozille zvuk nefunguje v Explorelu ano. Skvělé stránky, jsem nadčená!!

Taky mám Mozillu a zvuk funguje normálně. Chybka asi bude jinde
:?:

Chyba se objevuje nezávisle na typu prohlížeče. Problém je skutečně jinde, ale bohužel stále nevíme kde.

Připravili jsem kompletně nové řešení zvukových nahrávek a rádi bychom Vás poprosili o report případných problémů.

V současné době není nové řešení nasazeno na všech článcích, to zda daná zvuková nahrávka používá nové nebo staré řešení, poznáte podle tvaru odkazu, pokud bude končit mřížkou (#), jedná se o nové řešení. (v současné době se nové řešení nepoužívá asi u 100 článků, které musíme poupravit ručně a u slovníku, okruhů slovní zásoby, písniček…)

V případě, že narazíte na problém s přehráváním, můžete o něm napsat sem. Nezapomeňte zmínit název článku a jaký prohlížeč používate (nejlépe včetně verze – verzi obvykle naleznete v okně O programu). Děkuji.

Ahojky, nejdříve mi po několika měsících přestal fungovat zvuk v Mozille, přešla jsem do Exporelu, kde to šlo bez problému do dneška.
Nyní mi nejde zvuk nikde ať dělám co dělám.

…ještě včera zvuk šlapal jak víno a dnes nic jsem naprosto zoufalá – angličtina pro začátečníky Explorer :-( :-(

Taky mi bohužel nefunguje zvuk – slovní zásoba a jednotlivá slova v textu (např. word jumble upravená verze 1, státy USA aj.). Četbu nebo písničky lze přehrávat. Používám Operu 10.63, je to záhada?! :shock:

Dobrý den,do 28.9. mi zvuk šlapal bez problémů. Od včerejška mi funguje sem tam nějaké slovíčko, jinak vůbec nic. Vyzkoušela jsem i aktualizaci Adobe Flash Player, ale nepomohlo.Používám Explorer.

Dobrý den, děkuji za nahlášení chyb.

Napište prosím vždy konkrétní články, nejlépe i konkrétní zvukovou nahrávku.

Na opravě v současné době pracujeme.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.