Help for English

FCE prosinec 2011

acko taky, 86/100

Taky tak. :-D :-D :-D 82/100, nejlíp reading, pak nastejno writing a listening (vše exceptional), speaking a UoE maličko níž. 8-)

Jinak samozřejmě Donovi a Solničce velká gratulace. :-D Co další plány? A co Ty, MarkyTajfun?

Ja všechno exceptional jen listening tragickej (trochu nad good), všem co úspěšně taky gratulace :)

Ja take za A , mam ohromnou radost protoze ty nervy byly vazne hrozne:-D Za pouzivani belitka me nakonec vubec nepenalizovali,ale dalsim zajemcum stejnak radsi doporucuji nepouzivat :-)
Jinak take vsem gratujuji:-)

gratulace

:-D já nejlepší listening, writing jenom good (asi kvůli přesahu slov počtu slov předpokládám), zbytek exceptional, 87% celkově, nechápu:) jinak všem velká gratulace!

Děkuji za gratulace. Jo, a sluší se taky poděkovat Marku Vítovi i všem ostatním, co se tady na tom podílejí. Bez vás by výsledek takový stoprocentně nebyl. :-)
Hele, Solničko a Done, s takovýmhle výsledkem, to jste snad mohli ušetřit tisíce a jít rovnou do CAE, ne?

:-) To je těžký, já jsem ještě před dvěma dnama byla vyděšená, že jsem neudělala ani ty FCEčka. A upřímně, radši udělat luxusně je, než třeba těsně neudělat CAEčka. Vzhledem k tomu, že nechcu studovat nikde jinde, pracovat sice na čas jo, ale do toho mám ještě rok a dalších šest na vysoké, mně zatím tohle víc než bohatě stačí :-) Teď by to chtělo dodělat nějakej další jazyk možná…
Jinak taky moc děkuju p. Vítovi a ostatním za úžasnej web:-)

Na rovinu na CAE se v zadnym pripade necitim, ted mi sice ucitel ve kole ty CAE bude davat, ale me bohate stacilo FCE, takze presne jak rika solnicka, radeji jistota v podobe FCE nez velka nejistota v podobe CAE, plus ja nemel cas se na ty zkousky pripravovat, coz bych se na CAE musel…
takhle mi to pekne vyhovuje, mam lehci maturitu takze pohodicka :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.