Help for English

Článek na přání

Jo, máte pravdu, o tom jsme se tu zatím zmiňovali jen okrajově.

Reakce na mě nebo pro paní Myfcu? :-)

bylo to na myfcu, když jsem odpovídal, Váš dotaz tu ještě nebyl… :-)

Cheerry: Myslíte spojky? Na ty je zde článek v kurzu business.

jo,něco takového,díky ;-)

Sice to sem nepatří,ale zeptam se musim,takže,pro­to=that is why..

takže když řeknu větu,why did you do that?
Proč jsi to udělal?odpovim, that is why? :-D

Ne, ale podobné dotazy prosím pište u nás na fóru jinam. Toto vláknu je určeno k něčemu jinému. Děkuji.

Chtěl bych vás požádat jestli by jste sem dali slovíčka z učebnice Maturita Solutions Pre-intermediate. Koukal jsem, že jsou tu i slovíčka u učebnic Project. Podle mě se stáva Maturita Solutions velmi polulární na středních školách.
Předem díky ;-)

Zdravím, bylo by možné napsat článek o rozdílech mezi ALL a WHOLE ? a postavení slova ALL ve větách, viděl jsem ho pokaždé jinak umístěné vě větě i tam kde bych to neřekl :)

možné by to určitě bylo. :-)

paráda :)

dobrý den, může mi prosím někdo poradit. Syn píše test a vše co mají v pracovním sešitě už prošel/je tam toho málo/ a tak hledám další možné testy. Berou tuto látku.your family/a dog- napiš otázku: Has your family got a dog? pak odpověz ano má, ne nemá. Může mi někdo poradit kde hledat. Díky moc můj emeil je makykovalenka@seznam.cz. Hodně to spěchá- v pondělí píší test.

Vy chcete, abychom k tomu napsali článek, když to píšete do této sekce? Věřím, že článek o HAVE tu už je.

Pokud chcete poradit, napište spíše třeba do sekce ‚ostatní‘ nebo ‚help forum‘. Ale asi by bylo třeba být více konkrétní, o jaký druh vět přesně jde. Klidně tam napiště všechny věty, ze kterých bude psát test, a někdo vám třeba napíše věty podobné.

Dobrý den, šlo by prosím napsat článek o slově „naposledy“ ve větách: „Naposledy jsem byl/dělal…“ a „Kdy jsi naposledy…?“ ?
Je více způsobů, jak se na tyto věty zeptat a pro spoustu studentů by to jistě bylo přínosem. Děkuji za odpověď.

ahoj .-ja furt nechapu tym členum a,an,the :D už sem si i pozerala tuhle stranku ale nechapu tomu :D vii to nekdo ??

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.