Crutchley: Dobrý den, obávám se, že tato kombinace zkoušení není možná. Pro testování nepravidelných sloves je v programu připraveno použití z češtiny do angličtiny (můžete odpovědi psát nebo je říct v duchu)
Crutchley: Dobrý den, obávám se, že tato kombinace zkoušení není možná. Pro testování nepravidelných sloves je v programu připraveno použití z češtiny do angličtiny (můžete odpovědi psát nebo je říct v duchu)
jak byste ty tvary překládal? Myslíte jako že by vám to psalo WENT a vy byste napsal ŠEL? Ale co byste psal např. na slovo GONE?
Děkuji za odpověď.Co se týče GONE psal bych např.př.od jít nebo jen př.jít.
No, pokud byste takové překlady chtěl procvičovat, můžete si vytvořit svoje vlastní lekce, kde si zadáte jednoduše verzi česky / anglicky úplně po svém. Takže klidně můžete napsat např. slovo šel – went, nalezen – found, bit – beaten, bil – beat apod. Program Vás bude zkoušet z toho, co si tam napíšete. Není to asi zcela ideální ale pokud se Vám tak slova dobře učí, proč ne.
Dobry den
Dnes jsem si vsiml ze slovicko appreciable nema u sebe nahravku,nasel jsem si
teda svou vlastni a chtel ji standartne nahrat pres editovat
slovicko/nahravka…
A jakmile kliknu na tlacitko … program se mi zasekne a vykodi mi okenko
s hlaskou Run-time error 9 subscript out of range a program se mi
cely zavre.
S tímto se prosím obraťte na technickou podporu, support@vitware.cz. Věřím, že problém rychle odstraníme.
.
No, vyzkoušejte si demo, jestli je tento způsob učení pro Vás přínosný. Slovní zásobu je samozřejmě potřeba se učit i jinak, hlavně v kontextu apod. WM je spíše taková drilová metoda, která by měla zaručit, že Vám slovo zůstane v hlavě. Na projití zkoušek jako CAE a CPE je ale důležité slova také začít používat v psaní a v mluvení, což je již plně na vás.
Na pokročilejších úrovních se navíc setkáte s daleko více slovy, než je našich cca 16000. Ale do programu si je můžete pohodlně vkládat sám. Rozhodně bych ale být Vámi nejdříve vyzkoušel demo.
Zdravím chcem sa opýtať že keď preinštalujem windows ale pred tym si stiahnem celú zložku Vitware z Program Files a program nainštalujem na novo a základnú zložku Vitware nahradím tou mojou kde mám uložené všetky slovíčka a skupiny tak či ich tam budem mat opať. Dúfam že sme sa pochopili .
S pozdravom
tak to bohužel nejde… ale určitě si soubory zazálohujte, potom napište na naši technickou podporu (support@vitware.cz), poradíme Vám, jak zálohu obnovit.
Dobrý den, bylo by možné vytvořit software na trénink výslovnosti? Myslím, že nejsem jediná, kdo s tím má problém. Mám na mysli něco jako testing výslovnosti. Mohlo by to být i ve formě hry. Je to jen návrh. Jinak děkuji za užitečné stránky
WM používám denně a jsem velmi spokojený. Ale pomohlo by mi jedno vylepšení. A to kdyby se po vyhodnocení slovíčka na obrazovce objevila jeho statistika. Takhle musím stále klikat na kartu a je to zdržující.
Dobrý den, program plánuji zakoupit,stáhla jsem si demo a je moc fajn.Vím,že je možnost přidávat si vlastní slovíčka-je možnost přidávat si k nim i obrázky a dělat vlasní okruhy témat? (mně to s těma obrázkama prostě líp leze do hlavy) Možná už tento dotaz zazněl, ale přiznám se,že nemám sílu dočítat celou diskusi. Děkuji za odpověď.
Ano, toto náš program umožňuje.
To gunny: Programů na trénink výslovnosti je na netu dost,některé jsou i free.Má to ale spoustu nevýhod,a technických překážek.Mě byl třeba doporučován výukový program „Tell me more“,mimochodem dost drahý.Program testuje tím,že přehraje větu,a vy do mikrofonu odpovídáte,zobrazuje se křivka,a dokud se neshoduje s křivkou nahrávky,program nepokračuje dál.Myslím že to ani tak netestuje výslovnost jako spíš přesnou intonaci,přízvuk,slovo musí zaznít stejně rychle,což při načítání někdy způsobuje neshodu apod.Dost mě to rozčilovalo.Navíc to chce lepší mikrofon aby zmizeli ruchy a šumy a další věci.Nejlepší je stará dobrá autentická nahrávka a imitace
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.