Help for English

Gramatika

Dakujem za tento web,veľmi mi pomáha v štúdiu angličtiny.Osobne by som uvítala aj nejaké rady z morfológie a syntaxu, aj ked viem, že je to už asi veľmi špecifické a pre mnohých nepotrebné.Ale ináč super.

Samozřejmě bychom rádi měli web s co největším záběrem. Práce je ale hodně a tak se snažíme pokrýt alespoň ta nejnutnější témata. Na syntax a morfologii se ale taky doufám dostane.

Zdravím :-). Chcela som sa opýtať, či tu niekde na webu je súhrnný prehľad anglických časov. Možno by sa hodila nejaká tabuľka a takýmto prehľadom. Díky. :-D

To bohužel nemáme. Dotazů na něco takového jsme už měli několik, takže se dotoho asi budu muset dříve nebo později pustit. :-)

To by bolo skvelé :-D

Už tady takový přehled je? :) Fakt by se hodil.

:D … vypadá to, jako bys narážel na Markovy sliby, jestli už se k nim dostal nebo zatím ne :)

To víš, jsem tu teprve měsíc, tak to tady nějak projíždím, ale nekterý věci ne a ne najít a to tu už byly slíbeny třeba v roce 2008. :) Tak zjišťuju. Ten přehled asi zatím nic co?

Nebojte, já to jednou splním. :-)

Budu se modlit. :)

Nene, voodoo a jinou magii na mě prosím nepoužívejte. :-)

Nebo co kdyby jsi Marku vydal článek, ve kterém bychom hlasovali o článek, který bys mohl napsat :) Kdyby hlasovalo pro jeden článeček třeba 500 lidí, to musí být velká motivace :)

jenže vy byste určitě švindlovali a hlasovali pro jeden článek víckrát. :-)

:-D a to by nešlo nějak udělat, že kdybysme chtěli hlasovat víckrát, objevilo by se nám: „v této anketě jste již hlasoval/a“? :-)

To by samozřejmě šlo, ale nic ti nebrání hlasovat na jiném počítači :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.