Dakujem za tento web,veľmi mi pomáha v štúdiu angličtiny.Osobne by som uvítala aj nejaké rady z morfológie a syntaxu, aj ked viem, že je to už asi veľmi špecifické a pre mnohých nepotrebné.Ale ináč super.
Dakujem za tento web,veľmi mi pomáha v štúdiu angličtiny.Osobne by som uvítala aj nejaké rady z morfológie a syntaxu, aj ked viem, že je to už asi veľmi špecifické a pre mnohých nepotrebné.Ale ináč super.
Samozřejmě bychom rádi měli web s co největším záběrem. Práce je ale hodně a tak se snažíme pokrýt alespoň ta nejnutnější témata. Na syntax a morfologii se ale taky doufám dostane.
Zdravím . Chcela som sa opýtať, či tu niekde na webu je súhrnný prehľad anglických časov. Možno by sa hodila nejaká tabuľka a takýmto prehľadom. Díky.
To bohužel nemáme. Dotazů na něco takového jsme už měli několik, takže se dotoho asi budu muset dříve nebo později pustit.
To by bolo skvelé
Už tady takový přehled je? Fakt by se hodil.
… vypadá to, jako bys narážel na Markovy sliby, jestli už se k nim dostal nebo zatím ne
To víš, jsem tu teprve měsíc, tak to tady nějak projíždím, ale nekterý věci ne a ne najít a to tu už byly slíbeny třeba v roce 2008. Tak zjišťuju. Ten přehled asi zatím nic co?
Nebojte, já to jednou splním.
Budu se modlit.
Nene, voodoo a jinou magii na mě prosím nepoužívejte.
Nebo co kdyby jsi Marku vydal článek, ve kterém bychom hlasovali o článek, který bys mohl napsat Kdyby hlasovalo pro jeden článeček třeba 500 lidí, to musí být velká motivace
jenže vy byste určitě švindlovali a hlasovali pro jeden článek víckrát.
a to by nešlo nějak udělat, že kdybysme chtěli hlasovat víckrát, objevilo by se nám: „v této anketě jste již hlasoval/a“?
To by samozřejmě šlo, ale nic ti nebrání hlasovat na jiném počítači
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.