Help for English

FCE červen 2012

tak to gratuluji,jednou si to určitě opravím,ale než jít znova na FCE kvůli egu,to radši počkám a půjdu už rovnou na CAE,což asi dřív jak za tři roky nebude ;-) každopádně máme tooooo!!! ;-)

ánoo :) tiež gratulujem. Ja by som si tiež chcela urobiť CAE čím najskôr, ale neviem či by som sa stihla do júna (2013) pripraviť. ‚A‘ v FCE ešte nemusí znamenať ‚C‘ v CAE a budúci rok maturujem a potom v júni budú aj prijímačky na VŠ, tak neviem či by som to stíhala :D a myslím si, že ak si sa dostal na B2 za pár rokov, tak na C1 sa určite do tých 3 r. dostaneš.

Ahoj všem,tak mám za B (77bodů). Jak jsem předpokládala reading a listening skvělé,ale ostatní části jen dobré. U speaking jsem myslela,že zaboduji lépe. :-) Takže CAE příští rok.

gratuluju !! ;-)

zdravim vsechny a gratuluji tem s „passing grades“, udelala jsem taky za b, stejne bodu jako Ajkav :-) myslite, ze je mozny slozit uspesne CAE v letnim terminu 2013, kdyz mam aj ve skole + chodim ma kurz… nechci byt prilis ukvapena, ale laka me to ( potom budu mit predmaturitni rocnik, autoskolu a tak) :D jak dlouho jste meli „odstup“ mezi jednotlivymi zkouskami vy nebo jaky planujete? ;-)

já plánuji zimní termín 2013,dřívější až kdyby se stal zázrak a já se cítil na C1,jinak ne ;-) no jako indikátor použiju opět cvičné testy (aspon 5 jako u FCE)

Lauro, já mám také v plánu letní CAE 2013. Bude to asi makačka,ale zase si říkám,že když už to bylo za B u FCE tak to CAE by mělo při řádné přípravě dopadnout. Více méně se rozhodnu až zkusím pár cvičných testů. :-)

Zdravím…tak mi přišla obsílka že certifikát dorazil,už se na ten cár papíru moc těším ;-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.