tak to gratuluji,jednou si to určitě opravím,ale než jít znova na FCE kvůli egu,to radši počkám a půjdu už rovnou na CAE,což asi dřív jak za tři roky nebude každopádně máme tooooo!!!
tak to gratuluji,jednou si to určitě opravím,ale než jít znova na FCE kvůli egu,to radši počkám a půjdu už rovnou na CAE,což asi dřív jak za tři roky nebude každopádně máme tooooo!!!
ánoo tiež gratulujem. Ja by som si tiež chcela urobiť CAE čím najskôr, ale neviem či by som sa stihla do júna (2013) pripraviť. ‚A‘ v FCE ešte nemusí znamenať ‚C‘ v CAE a budúci rok maturujem a potom v júni budú aj prijímačky na VŠ, tak neviem či by som to stíhala a myslím si, že ak si sa dostal na B2 za pár rokov, tak na C1 sa určite do tých 3 r. dostaneš.
Ahoj všem,tak mám za B (77bodů). Jak jsem předpokládala reading a listening skvělé,ale ostatní části jen dobré. U speaking jsem myslela,že zaboduji lépe. Takže CAE příští rok.
gratuluju !!
zdravim vsechny a gratuluji tem s „passing grades“, udelala jsem taky za b, stejne bodu jako Ajkav myslite, ze je mozny slozit uspesne CAE v letnim terminu 2013, kdyz mam aj ve skole + chodim ma kurz… nechci byt prilis ukvapena, ale laka me to ( potom budu mit predmaturitni rocnik, autoskolu a tak) jak dlouho jste meli „odstup“ mezi jednotlivymi zkouskami vy nebo jaky planujete?
já plánuji zimní termín 2013,dřívější až kdyby se stal zázrak a já se cítil na C1,jinak ne no jako indikátor použiju opět cvičné testy (aspon 5 jako u FCE)
Lauro, já mám také v plánu letní CAE 2013. Bude to asi makačka,ale zase si říkám,že když už to bylo za B u FCE tak to CAE by mělo při řádné přípravě dopadnout. Více méně se rozhodnu až zkusím pár cvičných testů.
Zdravím…tak mi přišla obsílka že certifikát dorazil,už se na ten cár papíru moc těším
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.