juuu vz ste mi ale zprijemnil rano.tu pisnicku miluju a serial taky:)
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
juuu vz ste mi ale zprijemnil rano.tu pisnicku miluju a serial taky:)
Re: Re:
a když už se mluví o plánování můžu se zeptat jesi máte nějaký ten plán na prosinec?:)
Re: Re:
a když už se mluví o plánování můžu se zeptat jesi máte nějaký ten plán na prosinec?:)
Re: Re: Re:
No, to hodně záleží, co nám z téhle soutěže zbyde. Uvidíme.
Juchů
tak dnes to šlo lépe než včera ikdyž mi to taky trvalo
fu
tak toto dalo zabrat nakolko tento serial vobec nepoznam, ale po chvili hladania to mam
Hurá
Neznala jsem to, ale mám to, hurá
5 jsem dělal vylučovacím způsobem, to mi zbyli tři seriály… hned první jsem trefil
Tak to já se potrápila daleko víc. Od rána poslouchám písničky No jo, když jsem si neuvědomila jedno slovíčko ze zadání! Ale najednou mi to vhupslo a mám to.
5 jsem dělal vylučovacím způsobem, to mi zbyli tři seriály… hned první jsem trefil
Re:
presne tak… vyloucila jsem serialy ktere znam opravdu dobre a vim ze to v nich nebylo..... ale priznavam dalo mi to celkem zabrat:-)
Uf
Taky mi to dalo pořadně zabrat – asi dnes už jenom klasickou hudbu . Neznám totiž ani písničku, ani seriál. Ale mám to.
Uf
Taky mi to dalo pořadně zabrat – asi dnes už jenom klasickou hudbu . Neznám totiž ani písničku, ani seriál. Ale mám to.
Re: Uf
Mám radost, když vidím, že se zúčastňují i ostatní a podělí se se svými zážitky při hledání, nejsem sama, hodně štěstí eowyn46.
Mám radost, když vidím, že se zúčastňují i ostatní a podělí se se svými zážitky při hledání, nejsem sama, hodně štěstí eowyn46.
Re: Re: Uf
Taky mi to dalo zabrat, vylučovala jsem ty co znám a z těch co zbyly to byl až poslední,ale máááám to.
Já jen vždycky doufám, že mě osvítí a já o vyhledávače zadám tu správnou kombinaci slov. Viz včerejší otázka, při některých kombinacích se člověk dostal moc všeobecným odpovědím, stačilo to změnit a bylo to jasný, aspoň to tak vypadá…
Ještě jsem nakoukla před spaním, taky se ráda dívám, jak se daří ostatním. A tobě Georgii též přeju hodně štěstí.
6. otázka
Tak 6. otázku už mám, ale nejsem si úplně jistá, jestli i to, co jsem napsala, platí, akorát se nemůžu zeptat, abych něco nevyzradila
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.