Je vidět, že pro nás všechny máte slabost a na rozjezd jsme dostali otázku na rozdýchání
Komentáře k článku: Soutěž o historický seriál THE TUDORS
Je vidět, že pro nás všechny máte slabost a na rozjezd jsme dostali otázku na rozdýchání
Tak první otázka jednoduchá,odpověd se dala snadno najít. Bylo by fajn tohle vyhrát, ale to se 99,99 % nestane. Ale aspoň budu něco málo vědet o historii Anglie
Uff, málem jsem to nestihl
Tak první otázka jednoduchá,odpověd se dala snadno najít. Bylo by fajn tohle vyhrát, ale to se 99,99 % nestane. Ale aspoň budu něco málo vědet o historii Anglie
Re:
Myslím, že pravděpodobnost výhry je vyšší, než jen 0,01%.
Re: Re:
škoda že není soutěž, kde by vyhrál ten, kterého by počítač vybral v pořadí jako úplně posledního, to by mé šance rapidně vzrostly , ale nesmělo by to být oznámeno dopředu, jinak bych byl zase na opačném pólu Ale co je to hra.
Re:
Myslím, že na to se tu ptát nemůžete. Váš dotaz bude smazán.
V klidu
Zatím jsou otázky hodně v klidu! Lehce naleznete na internetu a kdo dával v 7 třídě apoň trochu pozor tak ani net nepotřebuje.
Re: Re:
To je důležitá informace. Já pročítám stále ty tudorovce a nemohu tam najít toho s tím okem.
Začína to byť zaujímavé – ak to takto pôjde ďalej, tak si po cca
5-tej otázke ani nebrknem. … no neprestanem bojovať /rozhovor s Marekom
Vítom ma do učenia viac motivoval/
Ďakujem za výborné stránky HFE.
malý dotaz
chtěl bych se p. Vít jen zeptat, zda-li v odpovědích na otázky mají být jména psaná v české nebo anglické formě? Je to vlastně jedno, ale jde jen o to, aby to pak třeba pc nevyhodnotil jako špatnou odpověd a člověk tak nepřišel o možnou výhru
Zdenka
Ahojte lidi:-) odpovídat se má taky anglicky?
Zdenka
Ahojte lidi:-) odpovídat se má taky anglicky?
Re: Zdenka
Myslím, že česká odpověď na anglickou otázku by působila trochu zvláštně.
malý dotaz
chtěl bych se p. Vít jen zeptat, zda-li v odpovědích na otázky mají být jména psaná v české nebo anglické formě? Je to vlastně jedno, ale jde jen o to, aby to pak třeba pc nevyhodnotil jako špatnou odpověd a člověk tak nepřišel o možnou výhru
Re: malý dotaz
Otázky jsou anglicky, i odpovědi se očekávají anglicky.
lahke
Do otázky číslo 2 to bylo lehké až to bolelo, ted se to rozjelo a jsem s rozumem v koncích
Kráásnéé otázky
Mám pár knížek o anglických dějinách a tak čtu a čtu. Jen tak dál.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.