hehe, funny jet animation
Komentáře k článku: Předložka NAD: above nebo over?
Re:
I couldn't find a nice jet picture so I used a Cessna instead.
moc pěkný článeček
Už tři dny se kochám nádherným letadélkem a vysvětlením, Jen není
čas pochválit stránky hned, ale byla jsem jako vždy u těchto stránek
v úžasu, co všechno si náš Pan učitel pro nás vymyslí, aby nás
zaujal.
Už si budu pamatovat tyto dvě předložky obzvláště, když ani pavouk
nechyběl.
Ahojky,
muzu se zeptat, kdyz mi maly anglicky dite ukazuje ze neco je OVER THERE a ukazuje pred sebe, je to spatne?? melo by ukazovat nahoru?
Dekuju:)
Jinak vyybornej clanek
Ahojky,
muzu se zeptat, kdyz mi maly anglicky dite ukazuje ze neco je OVER THERE a ukazuje pred sebe, je to spatne?? melo by ukazovat nahoru?
Dekuju:)
Jinak vyybornej clanek
Re:
nene, slovíčko OVER právě nejčastěji vyjadřuje to, co je zobrazeno na obrázku s šipečkou. OVER THERE je jakoby ‚támhle‘. HERE – tady, THERE – tam, OVER THERE – támhle.
OVER je součástí nejrůznějších spojení, jako např. COME OVER – stavit se u někoho. Přijít k němu. Opět vyobrazeno stejnou šipkou.
Re:
nene, slovíčko OVER právě nejčastěji vyjadřuje to, co je zobrazeno na obrázku s šipečkou. OVER THERE je jakoby ‚támhle‘. HERE – tady, THERE – tam, OVER THERE – támhle.
OVER je součástí nejrůznějších spojení, jako např. COME OVER – stavit se u někoho. Přijít k němu. Opět vyobrazeno stejnou šipkou.
Re: Re:
k tomu mam dotaz jde k over there pouzit taky over here…mam dojem ze jsem neco v tom duchu zaslechla od rodileho mluvciho
Re: Re:
k tomu mam dotaz jde k over there pouzit taky over here…mam dojem ze jsem neco v tom duchu zaslechla od rodileho mluvciho
Re: Re: Re:
Jistě, I'M OVER HERE je úplně běžné. Tady, TADYHLE.
To letadlo je fakt bomba;))
Re:
Ale no tak!
Re: Zájmena
když to nepatří k tématu, máme tu na takové dotazy diskusní fórum.
Asi to čtete často, ale stejně to napíši i já. Obdivuji Vás za to, co děláte pro lidi, kteří se samivzdělávají v aj.
Skvělý článek, už se těším na test
Dobry den, a podobne je to s dvojici under/below?
Dobrý den,
mám možnost učit se i z programů pana Činky,teda oba máte přímý metody který fungují,někde vidím jen pokusy za kulisou barokní hudby,bylo by prima něco jako DVD nebo verze pro mobily či PDA,jen tak dál a těším se nějaký kurz.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.