Help for English

Navrhy na vylepseni webu

Vida, to jsem netušila.
Nešlo by nějakou takovou poznámku o vyhledávání připsat přímo k diskuznímu fóru? Asi nejsem jediná, kdo neví, že se takhle dá vyhledávat (teda doufám, že nejsem jediná, kdo neví :shock: :-) ) a pokud si někdo nepřečte tohle náhodou jako já (fakt se nedá pročítat každý den úplně všechno :-)), tak bude proklikávat jako pako (jako já) zpětně, než na něco narazí, a nebo pak založí nové téma (možná duplicitní) a témata se budou zbytečně hromadit.

Nic si z toho nedělej, taky na to koukám jak vrána. :-D Vůbec jsem netušila, že se vůbec dá takto vyhledávat (no, Google jsem nikdy nepoužívala…) :oops:

pro konfort tohoto stylu vyhledávání doporučuji browser doplněk

Hm, Battlefield, tos nám toho teda řek' :-D . Na nás postarší se musí polopaticky 8-). To víš, já viděla barevnej monitor (s asi šestnácti barvama) poprvé v šestnácti, a to nám ho ukázali jen jako velkou vzácnost :-). Můj první počítač měl 40MHz procesor a černobílej monitor, takže třeba když jsem našla nějakou vstupní kartu v Doomu (ani nevím, jestli ho předělali a vydali znova, byl to takovej předchůdce Duka), musela jsem ji zkusit do všech dveří, páč jsem nevěděla, jestli držím červenou, modrou nebo třeba zelenou kartu 8-).
Už asi nikdy neproniknu do tajů IT. Tak mi prosím dej odkaz na ten browser doplněk.

jaký máte prohlížeč?
Pokud internet explorer, tak žádná lepší možnost něž výše zmíněná asi není.
Ale pokud máte Chrome, Firefox či další, tak by to mělo jít.

Zas tak stará nejsem, aby se mi muselo vykat ;-).
A teď jsem nějak mimo – žádná lepší možnost než výše zmíněná – ..která „výše zmíněná“? Ta, co zmiňoval Marek Vít (vyhledávat přes google)?
Momentálně prohlížím přes Explorer, ale mám tu instalovanou i Mozillu (Firefox).

Dobrý den,
při vší úctě k přínosu tohoto Webu a k ohromné práci autorů si dovolím napsat několik poznámek k filtrování.
Myslím, že nebylo vhodné uzamknout forum „Filtrování u gramatiky se chová zvláštně“. Vzhledem k velkému množství materiálů na tomto Webu a k různým dotazům uživatelů ohledně vyhledávání je filtrování dosti důležitý nástroj.
Filtrování se týká také ostatních rubrik, nejen gramatiky.
Tak jak je nastaveno, vyhledá výsledky o úroveň výš a níž, (tedy celkem tři úrovně). Při výsledku mnohdy desítek stránek je toto filtrování polovičaté a popírá svou podstatu. Arhgument, že nelze stanovit přesnou hranici mezi úrovněmi neobstojí. Zodpovědný student by si sám měl vyfiltrovat také vyšší nebo nižší úroveň. Na to by stačilo upozornit a ne to „vnutit“ možnostmi filtrace. Prosím ještě to uvažte.
Když už je filtrování takto nastaveno, pak by mělo být z volby úrovně toto patrné, tedy např. ELEMENTARY + STARTER + PRE INTERMEDIATE. Jinak se uživatel může domnívat, že filtrace vůbec nefunguje.
Další možností je ponechání tohoto systému a přidání filtrace pouze po jednotlivých úrovních.
To ale samozřejmě závisí na složitosti technického řešení a omezených časových možnostech tvůrců Webu. Za úvahu to ale stojí, týká se to všech uživatelů těchto stránek, za které autorům děkuji – jsou vynikající.

Tohle už řešit nebudeme, opravdu. Myslím, že jsme své stanovisko vysvětlili a nemám k tomu už co dodat.

A co třeba jen přidat CheckBox
-----------------------------------
„vyhledávat pouze zvolenou úroveň?“
----------------------------------
Nevím jak by to bylo náročné na implementaci, nicméně by to umlčelo hlasy typu „ale já chci filtrovat jen úroveň elementary/in­termediate…“
IMHO, můj názor je že současné nastavení je přínosnější.
Angličtině a práci zdar

Jinak nepostrehla sem system avíz, možná tady nejsou, možná sem jen nepostrehla jak fungujou a není to vubec špatná vec když to je.
myslím, když mi nekdo odpoví v diskuzi, jako treba dnes v té souteži, pokud se tam náhodou nekouknu, nebo nekontroluju kde sem co komentovala, nepostrehla sem, že by mne nekde neco upozornilo, že jsem dostala odpoved.
To jen tak BTW
a skvelý stránky

Dobrý večer,
bylo by možné vytvořit rozřazení vyhodnocených testů podle jednotlivých úrovní? Tzn. starter, elementary,… Nyní existuje pouze celkový přehled počtu vyhodnocených testů a procentuální úspěšnost v jednotlivých kategoriích. Myslím si, že by to bylo více přehledné. Občas nevím, které testy jsem už vyplňovala a hledání v celém seznamu je pak složitější.

Mel bych jedno takove prani: slo by udelat aby se pri zkouseni slovicek objevil pouze anglicky vyklad bez ceskeho prekladu? Myslim ze by to me, a treba i ostatni, donutilo vice premyslet, nez jen pasivne prekladat CJ – AJ.

Diky za vsechno co jste me naucili a jeste (snad) naucite. Ondrej.

tuto možnost máme ve Word Manager… stejně jako další možnosti nastavení… verze na webu je opravdu „jen jako“.

Má nějaký praktický smysl tlačítko reset při psaní vzkazu? Když na to člověk omylem klikne, tak si akorát zbytečně vymaže všechno co napsal. :)

To je fakt. Jiný smysl asi nemá. :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.