Help for English

Navrhy na vylepseni webu

Chvíli jsem si myslel, že by bylo dobré hodnocení článků, testů. Nakonec jsem usoudil, že jsem nenarazil na byť jediný, který by si nezasluhoval 10/10, tak to nemá ani smysl. :-)

Hodnocení jsme tu měli, ale po nájezdech školáků, kteří na některých stránkách museli být povinně, jsme od toho ustoupili.

Stále zde postrádám tlačítko like it pro facebook, klidně by to mohlo býti zakomponováno v liště dalšími obdobnými službami.
Všechny skvělé články zde na HFE by se dostaly ještě k více lidem.

Protože mně s angličtinou velice pomáhají podcasty a zdroje hledám i tady v profilech, napadlo mě, jestli by šlo vytáhnout odkazy na jednotlivé stránky s podcasty do jednoho seznamu a pak třeba formou ankety by registrovaní uživatelé mohli označit podle své zkušenosti a názoru jednotlivé podcasty (britský x USA X mix; podle délky, podle úrovně A2 – C2, podle oblíbenosti atd.). Při dostatečném počtu hodnocení by to snad bylo aspoň trochu objektivní.
Výsledek by pak pomohl všem se rychleji zorientovat.

Zdravím, dvě věci:
1. články tady na HFE máte hezky rozdtříděné a označené barevným pruhem podle jazykových úrovní: Elementary/Iter­mediate… Nějak podobně by mohl být označen přímo rozkliknutý článek, stejným logem, třeba někde navrchu. Je to blbůstka, ale mě by se to líbilo :)
2. thank you, thank you, thank you for this website! :D

Toto je proste úúžasná stránka a ťažko nájsť niečo relevatné na vylepšienie :-D

… ale predsa len… nedal by sa vyrobiť skutočné online chatrooms? Sú tu síce fóra… ale to nie je ono…

Možno by stačil len link na nejaký externý chat pre túto stránku, myslím, že technicky by to nebol problém a verím, že kopu ľudí by to tu potešilo :-)

Ahoj, taky přidám svoji trochu do mlýna. Kdybych měl něco vylepšit, tak vyhledávání. Umožnit zobrazit jen články nebo testy (jako při přehrabování kategorií) a taky třeba možnost vyhledávat v komentářích a na fóru, což pokud vím nejde. Ale jinak jeto tady úplně skvělé :-D.

Zdravím a pro chtivé poslechu a videí:já chodím na tyto stránky:
http://www.voanews.com
a www.ted.com
VOA – je pouze v anglictine,ale pro cizince a tedy veeelmi laskave :-) a na TEDu je nahore sekce Translations a tak se dá zadat na některé články i překlad do češtiny.. To je skvělé pro mě – vytrvalého začátečníka.
Jsou tam úžasné články a jsou velmi v duchu tohoto serveru. Přeji autorům pevné zdraví. Helena :-D

A návrh na vylepšení webu zní jak?

áha. :shock: No já jsem si tak malinko myslela,že by se popřípadě dal odkaz přidat do recenzí na dobré weby. Pokud by jste uznal za vhodné.. Když tu človíčkové tak fňukali, že jim chybí videa.. Jinak mě žádné vylepšení nenapadá. Je to tu tak dokonalé, a hlavně pohodlně obsluhovatelné, že já, skoro padesátiletý začátečník nestačím ani koukat, natož myslet na vylepšování této dokonalosti. Snad jediné, co mě napadá :-) : nemohla by z obrazovky vyjíždět ruka s hrnečkem dobré kávy ? Popřípadě sada sirek do očí, to když už je hodně pozdní hodina ? Helena

Vynikajúci web. Prehliadam ho aj v mobile pomocou Opera Mini.
Opera Mini umoznuje z vyhladavacieho policka na web stranke spravit skratku priamo v prehliadaci. To znamena, ze mozem vyhladat slovicko bez toho aby som zakazdym musel najst vyhladavacie policko na stranke.
Na HFE tato moznost neexistuje. Ak sa da, prosim o implementaciu tejto funkcie.

Vopred srdecna vdaka.

existuje nějaký článek se statistikami, např s nečtenějšíma nebo nejkomentovanějšíma články?

ne, veřejně dostupný takový přehled nemáme.

Jsem si jistý že tento návrh už tu jednou byl (už jsem to tu od někoho zahlédl v komentářích) nicméně to zkusím znovu vznést. Myslíte že by šlo u testů zařídit aby se při opravě zobrazovaly ty barevné komentáře, které tam pane Víte píšete, u všech možností najednou? Často totiž jsou zajímavé informace u špatných odpovědí a když mám otázku správně, často ze zvědavosti udělám celý test znovu a volím naschvál špatné odpovědi jen abych si mohl přečíst vaše poznámky k nim. Šlo by zařídit aby vše bylo vidět hned?

No, zatím to neplánujeme, je to součástí našeho komerčního software (SMART TESTS)… je to jedna z věcí, která softwaru přidává hodnotu, když tu vlastně jeho celý obsah nabízíme zdarma online.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.