Help for English

Sraz Help for English

Tak jo, mám čas. a moc se těším.

Jinak to LionessCz: s Radegastem máte pravdu jen trochu, kdyby se netrhl zez Plzně, neměl by tu nádherně nahořklou chuť . Mrkla jsem na mapku hospod, kde podávají Radegast a bohužel, ani ve Středočeském kraji, ba ani v Plzeňském nejsou hospody, kde by Radegast čepovali. Když tak mrkněte na www.radegast.cz a uvidíte a seznámíte se nejen s pivem, ale i s nádherným krajem Beskyd, kde sídlí sám bůh Radegast, s nádhernou přírodou v okolí Pusteven, s „našimi“ čarodějnickými Petrovými Kameny, zázračnými prameny Karlovy Studánky, s horou Radhošť, a s celou tajemnou pohádkovou říší Valašska, stojí to za to.

Já když slyším slovo Radegast, tak si vybavím spíš Radegast z Havířova – údajně první českou hardcorovou kapelu. :-)

U nás také nevím jestli ho vůbec točí. U nás máme Zlatopramen, je úplně výbornej (až do teď se dělala jenom jedenáctka a ta je tak akorát) a točí ho skoro všude. Naivně jsem se domníval, že ho točí všude ne jenom, protože je ústecký, ale protože je tak dobrý a známý, že ho prostě všude chtějí. Není tomu ale tak, jinde ho moc neznají a netočí.
:-(

Georgia: Pozor! Tady v Pardubicích Radegast máme…a stojí půllitr jen 15korun!!! To je nádherná cena a není vůbec špatné!
Pilda: Já znám slovanského boha Radegasta a taky to byl jeden z Istari v Pánu prstenů.

Já původně pocházím z Litoměřic a Ústí znám. Na naáměstí kavárnu Savoy (před 30ti lety) ´krásný a strašidelný hrad Střekov, vodní cestu po Labi do Hřenska, Váš kraj je také krásný.
Jinak Radegast se ve Vašem kraji čepuje v Litoměřicích, Štětí a Mostě.

to Marek: no teda u nás ho máme od 18,– výše, Jedu do Pardubic! :-D
Pána prstenů miluju. Vůbec se nedivím, že Radegast patří mezi Istari. Viděl jste ho na vlastní oči? Na Radhošti je.

Ta diskuze se nám tu nějak rozjela :) Podívám se sem ráno a 45 nových příspěvků.

Abych řekl pravdu, pivo moc taky nemusím. Ale třeba bílý víno to mi docela chutná :)

Musím přiznat – banda kecálků a chdák Georgia se dozví tak akorát cenu Radegastu :-D
Jo auž jste se rozhodli pro hotel „U Svozílků“ nebo kemp u NJ? :-D

To Georgia: u nas se bezne v hospodach prodava nealko Radegast, ten pijeme kdyz jsme autem. :-)
Karlovo Studanku, Petrovy Kameny znam velice dobre. :-) Do 10-ti let jsem tam travila kazde jarni prazdniny u dedovo sestry, ktera bydlela ve Vrbne pod Pradedem. Moc se me tam libilo :-) .
Ale jinak ma Pilda pravdu, vsichni pisi clanekm teda krome Romana, ten bude mit video :-D, a kazdy se asi trosku boji aby neco neprozradil.

To Casmoredius: Prosim te co je to kemp u NJ?

NJ bude asi Nový Jičín, si myslím :-)

:-) Jeee. Me porad naskakovalo Nemecky jazyk :-) Asi bych priste mela zustat doma a nebumbat. :-)

Ano měla jsem na mysli Nový Jičín :-D Když já se tak těším na buřtíky :-D

Proč to namáhavé rozhodování, přátelé? Prostě se udělá jeden sraz v Praze a jeden v campu u Nového Jičína:D

A pak bych taky navrhoval Brno :)

Jj, třetí město by mohlo být Brno :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.