Pratele, uklidnete se. My mame hlidani pro Prcka jednou do roka.
Ale na druhou stranu na burtiky by mohl jet s nami . Ale teda podzimni sraz v kempu, nevim, nevim. Tak jedine nejakej kemp hodne na jihu .
Pratele, uklidnete se. My mame hlidani pro Prcka jednou do roka.
Ale na druhou stranu na burtiky by mohl jet s nami . Ale teda podzimni sraz v kempu, nevim, nevim. Tak jedine nejakej kemp hodne na jihu .
Podzimní sraz bude přece v Praze
Do kempu se musí v létě…
Přesně jak říká Roman – na podzim přece Praha, do campu až v létě a kdyby někomu doba mezi tím připadala moc dlouhá, stále je tu již navrhované Brno;)
Teda tady se to fakt rozjelo. Sotva to stačím sledovat
Hele, a nás z Třebíče je taky víc (dva ), takže po Brnu by
to mohla být Třebíč … to vypadá, že už je to rozplánovaný na několik let
dopředu
Dneska dopíšu ten článek a pošlu ho Markovi. Doufám, že už není pozdě. Jaký je termín?
Páni, dva dny tu nejsem a jaká diskuze se tu strhla:-D Jooooo sem pro Brnoooo Ale až za nějakej čas.. Po pracujících lidech s rodinou nemůžeme chtít, aby „každý víkend někde pařili“.
Honyk: Já myslím, že ještě pozdě není. Já to ještě napsaný nemám a právě ani pořádně nevím co psát. O tom se píše strašně špatně, takový sraz se musí prostě zažít
Vím, že nejsem ve psaní slohovek dobrý, proto bych to raději přenechal lepším „pisálkům“.
McKay: Jasně, že se to musí zažít, ale tohle má být takové
subjektivní zhodnocení a shrnutí pro ty, co tam nebyli.
Vždyť to nenemusíš psát dlouhý (stačí pár řádků), protože já když
to napíšu dlouhý, tak mi to stejně nebude nikdo číst
To je pravda no, snad do konce týdne něco vymyslím .)
termín je jeden týden od srazu. Tedy do soboty.
No to už moc není:-D
Mít rozepsané 2 věci v AJ se mi snad ještě nepovedlo
subjektivni zhodnoceni : pivo, vino, brut
to Casmoredius: pockej to me neco uteklo, ja myslela, ze ta zprava ze srazu ma byt cesky
jj česky
No chtěla jsem to zkusit v AJ
ja uz se lekla, ze jsem spatne poslouchala
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.