Help for English

Sraz Help for English

Pratele, uklidnete se. My mame hlidani pro Prcka jednou do roka.

Ale na druhou stranu na burtiky by mohl jet s nami :-D. Ale teda podzimni sraz v kempu, nevim, nevim. Tak jedine nejakej kemp hodne na jihu :-) .

Podzimní sraz bude přece v Praze :-)
Do kempu se musí v létě…

Přesně jak říká Roman – na podzim přece Praha, do campu až v létě a kdyby někomu doba mezi tím připadala moc dlouhá, stále je tu již navrhované Brno;)

Teda tady se to fakt rozjelo. Sotva to stačím sledovat :-)
Hele, a nás z Třebíče je taky víc (dva :-) ), takže po Brnu by to mohla být Třebíč :-) … to vypadá, že už je to rozplánovaný na několik let dopředu :-)

Dneska dopíšu ten článek a pošlu ho Markovi. Doufám, že už není pozdě. Jaký je termín?

Páni, dva dny tu nejsem a jaká diskuze se tu strhla:-D Jooooo sem pro Brnoooo :-D Ale až za nějakej čas.. Po pracujících lidech s rodinou nemůžeme chtít, aby „každý víkend někde pařili“.

Honyk: Já myslím, že ještě pozdě není. Já to ještě napsaný nemám a právě ani pořádně nevím co psát. O tom se píše strašně špatně, takový sraz se musí prostě zažít :)

Vím, že nejsem ve psaní slohovek dobrý, proto bych to raději přenechal lepším „pisálkům“.

McKay: Jasně, že se to musí zažít, ale tohle má být takové subjektivní zhodnocení a shrnutí pro ty, co tam nebyli.
Vždyť to nenemusíš psát dlouhý (stačí pár řádků), protože já když to napíšu dlouhý, tak mi to stejně nebude nikdo číst :-)

To je pravda no, snad do konce týdne něco vymyslím .)

termín je jeden týden od srazu. Tedy do soboty.

No to už moc není:-D
Mít rozepsané 2 věci v AJ se mi snad ještě nepovedlo :-)

subjektivni zhodnoceni :-) : pivo, vino, brut

to Casmoredius: pockej to me neco uteklo, ja myslela, ze ta zprava ze srazu ma byt cesky :-D

jj česky :-)

No chtěla jsem to zkusit v AJ :-)

ja uz se lekla, ze jsem spatne poslouchala :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.