co prosim znamena „vasej“ skusky? Skusku, na ktoru sa pripravujem, alebo skusku, ktoru mam?
Vdaka
co prosim znamena „vasej“ skusky? Skusku, na ktoru sa pripravujem, alebo skusku, ktoru mam?
Vdaka
Záleží o jakou knížku soutěžíte. Pokud máte zájem vyhrát cvičebnici ke zkoušce FCE, odpovídáte na otázku o zkoušce FCE.
No vidíte, a já jsem si myslel, jak je to jasné…
Je to nicméně přesně tak, jak píše wenra.
Musíte si nejrpve zvolit, o jakou knihu budete chtít soutěžit. Knihy
jsou PET, FCE nebo CAE. Pak je PET, FCE nebo CAE právě ‚vaše‘
zkouška.
Předpokládám, že ti, kteří soutěží, chtějí časem složit jednu
z těchto zkoušek…
Jinak ale příště prosím poslat dotaz pod článek.
Dopsal jsem to do poznámek pod otázky. Snad je teď vše jasné.
no mne matematikovi nie je vsetko vzdy az take jasne
Teraz uz je to lepsie
Vdaka
huh, mam dalsiu nejasnost Cena ma byt vyjadrena v akej mene?
A co ak chcem skladat skusku na Slovensku? Mozem sa vobec do tejto sutaze ako
Slovak zapojit?
Proč nejasnost? Je to Česká soutěž, takže logicky české odpovědi, lze to najít na příslušných stránkách a jako Slovák se určitě můžete zapojit, obzvláště jako zaregistrovaný uživatel.Ale jak psal Roman výše, je lepší dotazy ke konkrétnímu článku psát přímo tam, i jiní mohou mít pochybnosti a pak je dobré to prodebatovat. Jinak tyto soutěže jsou úžasně a je dobré se zúčastnit. Já osobně je mám moc ráda, protože mi dávají inspiraci ke každodennímu zamyšlení a procvičení.
ano to suhlaism, sutaze su uzasne, len doteraz som nikdy nemal motivaciu o nieco sutazit, lebo stale som si ten napr. serial radsej stiahol za den, ako by som o neho sutazil mesiac a aj tak nemusel vyhrat . Papier sa vsak z torrentov stiahnut neda, takze toto je moja prva sutaz, do ktorej sa chcem zapojit
Ale k veci: mate pravdu, mal som pisat tieto dotazy priamo k clanku – ja som si len myslel, ze ked to napisem sem a hoci aj ked „vynesiem“ pred ostatnych nejaku informaciu, tak aby som ju potom mohol v prispevku aj zmazat. (Napr. ked konkretnu spomeniem otazku – co podla pravidiel nesmiem – tak hned po odpovedi ju zmazem; no zistil som, ze v podstate nepotrebujem sa az tak otazky odhalovat, takze fakt zacnem pouzivat radsej priestor pod clankom
Pokud je otázka ‚jaká je cena soutěže v České republice‘ tak myslím pochopitelně cenu v českých korunách…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.