Help for English

Sraz HFE

 

Tohle je moje nejlepsi foto, ktere mam. Myslim si, ze na nem vypadam pomerne mlade a stihle. :-)

Tak tebe potkat, tak zdrhám. Leda že jsi v kleci. To by vysvětlovalo, že se bojíš ukázat.Ale to je v pohodě.

2 Georgia: A co byste udelala kdybyste potkala mne? :-D

To georgia: Omlouvám se, ale nechápu Vaši poznámku „To by vysvětlovalo, že se bojíš ukázat.“ :-) Toto je můj avatar.
Avatar – v kontextu počítačů a internetu se avatar používá pro vizuální reprezentaci uživatele ve virtuálním světě. Touto reprezentací může být trojrozměrný model, dvourozměrný obraz nebo třeba jediný znak. Tento termín pochází z hinduismu, kde avatár je vtělením vyšší bytosti do živého tvora. V tomto případě vás do ikonky.

Myslím si, že s avaterem je to jako s nicknamem. Člověk by si ho měl piplat a být na něj hrdý, protože kdekoliv na internetu si pak každý měl pod tímto nickname představit vás, protože vás tak zná. Například spisovatal Ondřej Neff je všude znám pod nickem Aston, takže když pak někde vystupuje pod tímto jménem tak, hned si každý řekne: „Á to je Ondřej Neff.“

Jednou jsem jednoho Astona poslal do háje.. snad to nebyl on :-D

:oops: Tak to je dobry. :-D

2 Georgia: A co byste udelala kdybyste potkala mne? :-D

Ale Ne, samozřejmě máte kadý právo na to,jak se prezentujete, moje připomínka se týkala pouze připomínce předchozí, atd.
Ale stejně je zajímavé,jaké emoce to vzbudilo. Uvědomte si, že jsem stará generace. Tyhle vychytávky nechápu, já radši na rovinu,takže jsem se sem zapsala a nemyslela si,co to udělá.Také bych byla dnes radši nějaká fifi protože v mém městě to není dobré. ne každý je angličtinář a i ti, kteří jsou, jsou proti a možná závidí, nebo nepřejí? Vnímám to jako odpor.Ale nepovolím tomu a jedu si podle svého. a to je asi důležité. Když oni pochopí, že na ně kašleš, tak i dají pokoj.

Jo a Hum4fnrog -nevím, připadáte mi tu jako pulec, bezbranné mládě v moři.Asi bych neutíkala. Možná to dělá ta animace.

2 Georgia: neco Vam na LionessCZ prozradim, ale nikomu to nerikejte: koukala se na cernobile vecernicky. Oni tehdy jine ani nevysilali. Jeden Star Trek film se jmenuje setkani generaci :-)
Krasa avataru je, ze muze (a ma) vyvolavat predstavu o majiteli. A anopak. Ja bych si z Vasich prizpevku mohl treba predstavovat, ze jste krasna petadvacitka ktera si sem dala neodpovidajici fotografii a drivejsi rocnik jenom predstira. Cely figl je v tom, ze vlastne nevite jestli se bavite s 13-ti letym „frackem“ nebo penzistou. Musite vychazet z avataru, z nicku a z formy prizpevku. Me to pripada jako poslouchat radio – taky hlasatele nevidite a a forma ten hlas Vam dava predstavu (ja mam moc rad radio) Tenhle system se mi proste libi. Treba jen proto, ze to mlade nuti k tomu se chovat slusne, protoze nikdy nevi na koho narazi. Mne napriklad prezentace vlastnich fotografii na tomto webu docela prekvapila a trochu mi vadi absence kouzla avataru. Chapu to u pana Vita nebo pana Svozilka (i kdyz se mi po Goofym styska). Veselemu obrazku by treba nekdo neveril jeho vyroky. U ostatnich mi to prijde, ale jako napodobovani vzoru. Dela to dle meho nazoru atmosferu webu vcelku ponekud akademickou a nekdy az prehnane vaznou. Mozna, ze je to tak dobre. Nevim. Nicmene to tady mam rad ;-) (tyjo uz to mam dlouhy skoro jako pan Svozilek :-D )

To Humanfrog: Praskaci. Jeste jsi mohl napsat, ze si pamatuju Stepanku Hanicincovou jako princeznu a Jana Preucila jako prince s bohatou cuprinou. V te posledni vete jsi asi myslel clanek, vid :-D.
To georgia: Jen jsem se snazila vam vysvetlit jak to s avatary je. Rozhodne jsem se nechtela dotknout vasi anglictiny. Ja si rozhodne lidi, kteri pracuji na svem vzdelani (v jakemkoliv veku) cenim. Proto tam take davam(e) ty smajliky ;-), aby to ten na druhe strane poznal, ze se u toho usmivam(e).

Hele Zabaku. Ty jsi se nam tady nejak prokopiroval :-D .

to Hum4nfrog: to jo, s tím Goofym jste to vystihl přesně :-) Ale on by mu to vážně nikdo nevěřil. Vždyť je goofy – kromě Disney figurky je to taky anglické přídavné jméno, které znamená potrhlý, praštěný, což já ale v podstatě jsem, proto ten nick :-)

2 LionessCZ: No jo, prokopiroval. Uz zase. To ten pitomej refresh. Vzdycky zapomenu ze ho nesmim mackat. A to jsem dneska jeste nic nepyl. Fuj tohle vyjmenovany slovo asi nebude. Takze nepil. Jdu to ale honem napravit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.