velmi prozíravá soutěž
:--)
Komentáře k článku: Soutěž: Uživatelské profily
velmi prozíravá soutěž
velmi prozíravá soutěž
Re: velmi prozíravá soutěž
Drsné, těším se. Kéž by se štěstí usmálo Už mám idiomy (ze soutěže) takže frázová slovesa by se hodila. No jo jsem rozmazlený.
Re: odřádkování
Zkus pravé alt a čárka, a pravé alt a tečka.
Re: odřádkování
používejte znaky > a
Dadinka07
Mě to nejde odřátkovat
Dadinka07
Už to mám
Neviem či so to urobila správne, či som to nenapísala ako príspevok a nie do profilu, prosím pomôžete mi kde to mam vlastne, diky!:D
Neviem či so to urobila správne, či som to nenapísala ako príspevok a nie do profilu, prosím pomôžete mi kde to mam vlastne, diky!:D
Re:
V profilu to nemáte. Když si dáte u svého přihlášení ‚zobrazit profil‘, máte tam možnost změnit text pro uživatele, a tam potom vložte tu vyplněnou anketu a doplňte řádkování.
Nevite nekdo nahodou kam a co s tim odradkovanim… vim jak na ty zavorky, ale kam s nimi? Dekuji Moc
Proc proste nepouzit enter?
Proc proste nepouzit enter?
Re:
Protože ENTER vám to odřádkuje jen v tom okénku, ale v zobrazeném
profilu to nebude. Je potřeba používat HTML tagy.
Tam, kde zmáčknete ENTER vložte ten tag BR.
Kdžy si potoim svůj profil zobrazíte, uvidíte, jak to vypadá.
Re:
Protože ENTER vám to odřádkuje jen v tom okénku, ale v zobrazeném profilu to nebude. Je potřeba používat HTML tagy.
Tam, kde zmáčknete ENTER vložte ten tag BR.Kdžy si potoim svůj profil zobrazíte, uvidíte, jak to vypadá.
Re: Re:
Jee dekuji moc, uz to dava smysl…
Stačí, když anketu vyplním v profilu a vám do zprávy napíšu jen, že se hlásim do soutěže?
Re:
Ano, přesně tak to má být.
Děkuji.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.