Kez by mne taky nekdy pralo stesti…sem do Gilmorek totalni blazen
Komentáře k článku: GILMORE GIRLS: Soutěž o seriál na DVD
Kez by mne taky nekdy pralo stesti…sem do Gilmorek totalni blazen
Gilmore Girls
Jsem úplně nadšený, cítím se skvěle, když si prohlížím mé oblíbené stránky (ba nejoblíbenější) a hledám odpověď na soutěžní otázku Gilmorek. Do toho mi hraje „Song for You“ by Alexi Murdoch prostě paráda. Děkuji
Dobry den, chci podekovat za soutez ;) Uz sem si rikal jesli neco pripravite Skusim to ted tedy poprve. Jen bych se rad ujistil: Na otazky se hned neodpovida, dulezite je si je bud nekam zapsat nebo pamatovat nebot dalsi den jiz videt nepujdou a na vsechyn se odpovida az posledni den, je tak ?
Dobry den, chci podekovat za soutez ;) Uz sem si rikal jesli neco pripravite Skusim to ted tedy poprve. Jen bych se rad ujistil: Na otazky se hned neodpovida, dulezite je si je bud nekam zapsat nebo pamatovat nebot dalsi den jiz videt nepujdou a na vsechyn se odpovida az posledni den, je tak ?
Re:
Ano, přesně tak. Odpovědi se odesílají naráz až v poslední den soutěže. Jak a kam se dozvíte.
Diky moc
JEEEE
Jééé, kéž bych to vyhrála, já tenhle seriál přímo zbožňuju, fakt skvělej nápad udělat soutěž s takovou cenou!!!!
další otázka
Kdy tu bude další otázka?
další otázka
Kdy tu bude další otázka?
Re: další otázka
Máte to výše na rozpisu otázek napsáno. Tato tu bude ještě i zítra, další se objeví 2. června, potom to už opět bude den co den jedna otázka. První otázku jsme zde nechali déle proto, že většina lidí se o soutěži dověděla pozdě a potom už neměli šanci začít. Proto je tu první celkem tři dny.
Aha.. děkuju
nevim jak to mám pak poslat
nevim jak to mám pak poslat
Re:
V poslední den soutěže se to dozvíte.
Gilmorky
Ucastnim se souteze poprve- kam mame pak odpovedi zaslat a jak? Emailem? Diky
Gilmorky
Ucastnim se souteze poprve- kam mame pak odpovedi zaslat a jak? Emailem? Diky
Re: Gilmorky
V poslední den soutěže se to dozvíte.
Skvělé, moc děkuji za tři dny, které jste dal na první otázku.
zdrawim
konecne som tu stihla nejaku sutaz .. hmm mozem sa zucastnit aj ked som zo slovenska … mate super stranku a prave sa pripravujem na skusky na vysku …ktore testy by ste mi odporucali?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.