Help for English

české titulky k DVD

 

joo ty ja taky rada :-) , ale manzel si me dobira, ze jsou takovy girlish

LionessCZ:
Heroes že jsou spíš pro holky? Z čeho tak soudí? :-D :shock:

Kdybyste hrála třeba toto http://hry.liver.cz/…acka-pejska/ tak bych to pochopil. :-D

Jasně, pod GIRLISH hrami bych si představil např. The Sims apod.

:-D Oblíkačka pejska. :-D

The Sims jsou girlish bez debaty. :-D To uz jsme tu resili se Seqwencem. Osobne to muzu potvrdit, ze zvedavosti jsem je chvilku hrala.
Ohledne Heroes a Etherlords: Tak to muj manzel nikdy nehral (ma totiz strach, ze by ho to chytlo a pak by u toho prosedel more casu), takze si ze mne vecne utahuje, ze to hrajou jen holky. :-)

Jee ony jsou fakt hry pro holky, oblikacka pejska, to neni for :-D :-D :-D to je hrozny, to fakt hrajou holky? :shock:

Nebo strategie Command and Conquer, je to celé série, supr hra (už jsem zmiňoval) :-) To už je boyish bez debaty :-D

Oblíkačku pejska jsem ještě neviděla:-D , ale někteří kolegové hrají „slíkačku“ holek. Příjde mi to krapet úchylný, ale nejsem hráč, tak do toho nemůžu mluvit :? Taky mám strach, že by mi hraní sežralo moře času :-) jo a jak jsi LionessCZ psala, že půjdeš raději vytřít – fórum u nějakého testu – to neriskuju vůbec :-) protože jak k tomu jednou sednu, třeba hned ráno, mám velkej problém to vypnout nebo opustit, takže jak bych sedla před vytřením – asi bychom museli vydržet bez úklidu :-D

:-D No tak se da uklidit i druhy den, zjistila jsem ze spina nema nozicky, tedy krome rotvajlerich chlupu ty jsou i na mistech, kde ten pes v zivote nebyl :-D Ja vim, nekdy to chce dost sebekazen, me nikdo nehlida v kolik zacnu pracovat, jestli budu pracovat, co budu delat, takze jsem na sebe dost pes :-D, protoze jsem lev a ty jak znamo jsou nocni lovci a odpocivaji az 20 hodin denne. :-)

A co takhle Mafii 2-ku bude nekdo hrat :-) ?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.