joo ty ja taky rada , ale manzel si me dobira, ze jsou takovy girlish
joo ty ja taky rada , ale manzel si me dobira, ze jsou takovy girlish
LionessCZ:
Heroes že jsou spíš pro holky? Z čeho tak soudí?
Kdybyste hrála třeba toto http://hry.liver.cz/…acka-pejska/ tak bych to pochopil.
Jasně, pod GIRLISH hrami bych si představil např. The Sims apod.
Oblíkačka pejska.
The Sims jsou girlish bez debaty. To uz jsme tu
resili se Seqwencem. Osobne to muzu potvrdit, ze zvedavosti jsem je chvilku
hrala.
Ohledne Heroes a Etherlords: Tak to muj manzel nikdy nehral (ma totiz strach, ze
by ho to chytlo a pak by u toho prosedel more casu), takze si ze mne vecne
utahuje, ze to hrajou jen holky.
Jee ony jsou fakt hry pro holky, oblikacka pejska, to neni for to je hrozny, to fakt hrajou holky?
Nebo strategie Command and Conquer, je to celé série, supr hra (už jsem zmiňoval) To už je boyish bez debaty
Oblíkačku pejska jsem ještě neviděla:-D , ale někteří kolegové hrají „slíkačku“ holek. Příjde mi to krapet úchylný, ale nejsem hráč, tak do toho nemůžu mluvit Taky mám strach, že by mi hraní sežralo moře času jo a jak jsi LionessCZ psala, že půjdeš raději vytřít – fórum u nějakého testu – to neriskuju vůbec protože jak k tomu jednou sednu, třeba hned ráno, mám velkej problém to vypnout nebo opustit, takže jak bych sedla před vytřením – asi bychom museli vydržet bez úklidu
No tak se da uklidit i druhy den, zjistila jsem ze spina nema nozicky, tedy krome rotvajlerich chlupu ty jsou i na mistech, kde ten pes v zivote nebyl Ja vim, nekdy to chce dost sebekazen, me nikdo nehlida v kolik zacnu pracovat, jestli budu pracovat, co budu delat, takze jsem na sebe dost pes , protoze jsem lev a ty jak znamo jsou nocni lovci a odpocivaji az 20 hodin denne.
A co takhle Mafii 2-ku bude nekdo hrat ?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.