Re: Re: Re: veronica mars
Udělej společné foto tebe a DVD (zkus zaostřit na sebe )
Re: Re: Re: Re: veronica mars
Na koho asi? Jo, na tebe
Komentáře k článku: Soutěž o seriál VERONICA MARS
Re: Re: Re: veronica mars
Udělej společné foto tebe a DVD (zkus zaostřit na sebe )
Re: Re: Re: Re: veronica mars
Na koho asi? Jo, na tebe
Jeden nebo víc
Tak doufám, že v ten den (jeden, co jsem prošvihla, se škrtalo jenom jedno jméno a teď se jich pro změnu proškrtá víc, páč jinak nevím, jak se dostanu na to jedno výsledný.
Re: Jeden nebo víc
hihi, vítej v klubu sem na tom stejně
tak mě napadlo a nrvím kam jinam dotaz směrovat bude taky soutěž o Grey´s anatomy?
tak mě napadlo a nrvím kam jinam dotaz směrovat bude taky soutěž o Grey´s anatomy?
Re:
Ano, první sezóna ‚Grejovky‘ je už taky připravená ve skříňce s cenami. První sezóna má sice jen 9 dílů, ale je to moc fajn seriál.
Re:
Ano, první sezóna ‚Grejovky‘ je už taky připravená ve skříňce s cenami. První sezóna má sice jen 9 dílů, ale je to moc fajn seriál.
Re: Re:
tak to je super:)… já sem tenhle seriál sice ještě neviděla,ale vím že je v Americe dost oblíbenej a jen tak z nákých úryvků se mi taky moc líbil..plus hezký písničky:)
Tak nevím, mně zbyla tři jména. Tedy po vyškrtnutí dnešního dvě. Vůbec nevím, kam je zařadit. Musím také tipovat, ale aspoň je to napínavější.
Já to sice poslala, ale i s tím, že pravděpodobnost vzhledem k minulé výhře je 0
Re:
Jsme na tom stejne Ale hlavni je radost ze hry a pripadna vyhra je potom jen tresnicka na dortu:-)Good luck vsem:)
Re:
Z toho si nic nedělej, já ty jména i po dnešním vyškrtnutí mám tři… Jo, jo, bude se tipovat… ale kdyby se tenhle typ soutěže ještě někdy objevil, tak už aspoň vím, koho poprosit a „zaúkolovat“, hihi.
No tak posláno, ale šance asi nulová. Když jsem si přečetl poslední otázku, tak jsem ještě měl 4 nebo 5 jmen . No uvidím, třeba to vyjde…
No, mně těch jmen taky (kvůli tomu, že jsem jednu otázku propásl) zbylo jaksi víc. Let's see what'll happen.
Tak jsem to taky poslala…nezbývá než doufat že se na mě tentokrát Paní Štěstěna usměje!
Zbylo mi jedno jméno, otázka je, jestli to správné Už aby bylo zítra
Tak jsem taky odeslal, snad se správnou odpovědí.
Odesláno, děj se, co se má dít, nejlépe tak, abych dostal balíček . Ale štěstí přeju i ostatním. Byla to pěkná soutěž
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.