parádní
když se hraje o One Tree Hill, tak to se musím zapojit
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
parádní
když se hraje o One Tree Hill, tak to se musím zapojit
Re: Re: Re: Re:
Já teď koukám na britský „Kancl“ (s titulky, jinak by tohle snad ani nešlo). Má to 14 dílů – ve srovnání s jinými seriály je to vyloženě málo, ale kdyby jich byla polovina, bylo by to určitě tak akorát.
6 feet under
Myslíte, že by někdy v budoucnu mohla být soutěž o seriál „Six feet under“ (doufám, že se to jmenuje takhle). Sice taky neví, kdy skončit, ale začátek vůbec nebyl marný
6 feet under
Myslíte, že by někdy v budoucnu mohla být soutěž o seriál „Six feet under“ (doufám, že se to jmenuje takhle). Sice taky neví, kdy skončit, ale začátek vůbec nebyl marný
Re: 6 feet under
Už jsem se pana Marka také ptala a říkal, že ano.
Jinak, SFU je můj nejoblíbenější seriál a přes možná některé slabší díly jsem ráda za každou z pěti sérií.
Re: 6 feet under
Už jsem se pana Marka také ptala a říkal, že ano.
Jinak, SFU je můj nejoblíbenější seriál a přes možná některé slabší díly jsem ráda za každou z pěti sérií.
Re: Re: 6 feet under
Jenom vyčkávám, až se trochu umoudří s cenou. Hned pak do SFU jdu.
Re: Re: 6 feet under
Jenom vyčkávám, až se trochu umoudří s cenou. Hned pak do SFU jdu.
Re: Re: Re: 6 feet under
A když už jsme u toho, uvažuje se i o nějakém filmu? Ale tam už by mohlo nastat poměrně velké dilema s potenciálním výběrem, že?
A když už jsme u toho, uvažuje se i o nějakém filmu? Ale tam už by mohlo nastat poměrně velké dilema s potenciálním výběrem, že?
Re: Re: Re: Re: 6 feet under
Já jsem spíš pro seriály, protože filmy se dají skoro všechny sehnat i tady u nás, spousta z nich za 49 kaček ve stánku… ale na seriály tu téměř nenarazíte.
Re: Re: Re: Re: 6 feet under
To je pravda, ale kdo se neptá, nic se nedozví
No, THE OFFICE jsem vydržel jen jeden jediný díl. I to bylo pro mě příliš. Třeba jsem to ale jen nepochopil.
Super!
tak to je super!určo se zúčastním…
Re: Re: Re:
To nemusíš mít strach, Kancl je kino pro náročného diváka
omluva: nemusíte, ehm
Taky se určitě zúčastním. Ze seriálů bych si asi vybrala One Tree Hill. Ale je to těžký rozhodování. Už se nemůžu dočkat až to začne
Zdravíčko, už se moc těším. Soutěžila jsem mile, prd jsem vyhrála, ale moc a moc mě to bavilo Krásný den všem
Tak se zase těším na pěknou soutěž. Jen doufám, že tentokráte se štěstíčko usměje
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.