Help for English

Sraz Help for English

Fuj jak jsem cetla ten Pilduv prispevek tak jsem se lekla, ze napise: „kdyby měl každý na tričku napsany svuj nick“, uz se me v hlave honilo, kde mame schovany spray a jak budu vystrihovat sablonu :-) .

2 Seqwence: Muzes me prosim poslat ten stitek v pdf?

V pdf muzu, ale neuprednostnovali byste pds? To budu muset cely prevadet :D

Hele a pds je pekelne dulezity soubor :?: Nejak me ten format unika? :-) :oops:

Njn, překlep :D psd = zdrojový soubor spousty rastrových editačních programů – GIMP, Photoshop (odtud původně pochází)… :-)
A nebo vám to klidně můžu udělat já a pošlu obrázek :)

Hele a pds je pekelne dulezity soubor :?: Nejak me ten format unika? :-) :oops:

Ja jsem dobre tak i tak, ale kdyz nam tam napises i jmena usetris me praci shanet a instalovat Gimp ci cokoliv podobneho. :-)

Seqwence: Do PDF se překlápí velmi velmi jednoduše. Sežeň si např. PrimoPDF – je myslím zadarmo, a pak si jakýkoliv dokument, úplně cokoliv můžeš vytisknout ve formátu PDF. Funguje to jako kdybys tisknul na tiskárně, ale místo toho to vytiskne do souboru PDF. Ať je to dokument ve Wordu, obyč. texťák, webová stránka či obrázek ve fotošopu.

No o word dokumentech to vím, ale že by to šlo i z photoshopu? :)

Stejně tam ale nějak budou muset doplnit jména a to v obyč. pdf neudělají– Jeině pak přes pdf editor… Pdf teda muzu taky posílat, ale komu se to nechce predelavat vselijak, stačí mi napsat :) Ale prosím at vás není 50 :D

Na ja bych rekla, ze ty karticky co by udelal Seqwence muzu protlacit laminovackou, ale mam strach, ze me pak nekdo jeste jmenuje na nastenkare a pokladnika :-)

zase jsem tu dvakrat :-)

Seqwence: je nas 24

Ok teda :-D
No, dobrej nápad to laminátovat, ale nebudou lepší takové ty připínačky, do kterých to patří? :) Já tu ještě jednu mám z CIAFu, takže ju asi použiju :-)

Pripinacky jsou samozrejme daleko lepsi. :-)

Mohla bych vám poslat fólie na visačky s klipsem(nebo špendlíkem na dámské šaty), jen by bylo třeba, kdyby se někdo ujal výroby těch vizitek, pokud by někdo mohl, ozvěte se mi soukromou zprávou. Ten návrh od Sequence je fajn.

Co ty na to Senade? Myslím, že je to od Georgie velkorysá nabídka. :)

No, se Senadem jsem mluvila, on nemůže, proto jsem to nabídla tady na fóru.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.