Díky, lepší než nic
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
Díky, lepší než nic
Děkuju za další otázku:) jeden den si můžu dát zase odpočinek.
A taky za toleranci děkuju,ale já s mojí matikou hmm..chtělo by to pro mě
toleranci okolo 10
11
Number 11 – a piece of cake sice jsem nestihl 2 otázky, ale nevadí..
ach jaj
tak toto bola pre mna zatial najtazsia otazka.
rad by som sa opytal, ci planujete sutaz aj o serial Supernatural?
ach jaj
tak toto bola pre mna zatial najtazsia otazka.
rad by som sa opytal, ci planujete sutaz aj o serial Supernatural?
Re: ach jaj
O Supernatural se soutěžilo někdy na jaře. Ale není důvod se k tomu nevrátit.
Jenom se chci zeptat, jestli jde ta nahravka nejak stahmout?/jak :
Jenom se chci zeptat, jestli jde ta nahravka nejak stahmout?/jak :
Re:
Tím bychom se dopouštěli hrubého porušení autorských práv. Nemůžeme písničky ani jejich části nabízet ke stažení.
No, je to fuška
poslední dva dny tak tak stíhám, práce volá a já šestnácky nerada. Ale snad to zvládnu, stále mám rezervu.A už jsme konečně po první půli
No, je to fuška
poslední dva dny tak tak stíhám, práce volá a já šestnácky nerada. Ale snad to zvládnu, stále mám rezervu.A už jsme konečně po první půli
Re: No, je to fuška
Nechci hádat, ale myslím, že tohle není znělka. V každém případě jsem tak utahaná, že se mi nechce hledat. Takže si píšu první mínus-bod.Ale potěšující je, že jsou přede mnou dva dny vola.
Re: No, je to fuška
Nechci hádat, ale myslím, že tohle není znělka. V každém případě jsem tak utahaná, že se mi nechce hledat. Takže si píšu první mínus-bod.Ale potěšující je, že jsou přede mnou dva dny vola.
Re: Re: No, je to fuška
Tak to se mi povedlo. Samozřejmě volNa. Ale v důsledku je to pro mne stejné
Re: Re: No, je to fuška
Tak to se mi povedlo. Samozřejmě volNa. Ale v důsledku je to pro mne stejné
Re: Re: Re: No, je to fuška
snad neudělám takovou nápovědu, když řeknu, že je to znělka a že je lepší pustit si celou tu písničku, je to v tom líp slyšet..
Dlouhé zadání, krásně srozumitelné, teď ještě všechno dobře najít.
Hledám už 2 hodiny a našel jsem zatím jen 2, ten zbytek ne a ne najít. Zato jsem přišel cestou na pár hezkých písniček, o kterých jsem neměl ani tušení, že na HFE jsou.
Hledám už 2 hodiny a našel jsem zatím jen 2, ten zbytek ne a ne najít. Zato jsem přišel cestou na pár hezkých písniček, o kterých jsem neměl ani tušení, že na HFE jsou.
Re:
Tak to jsem na tom stejně. Taky jsem 2 našla hned a ta jedna se mi pořád schovává. Jen ji najít
taky jsem na 2
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.