Re: Re: Re: Sobota
I já si brousím zuby na X-Files.
Re: Re: Re: Re: Sobota
Tak jak se tak koukám, tak Dawsonův svět by mohl klidně zůstat, že?
Komentáře k článku: Seriály podruhé
Re: Re: Re: Sobota
I já si brousím zuby na X-Files.
Tak jak se tak koukám, tak Dawsonův svět by mohl klidně zůstat, že?
tak dnes nic mno
Škoda
Škoda, nejsem tady
tak to jsem zvědavá kteří z těchto 5 se ozvou první…:)
Tak dnes uz to vime…
Doufam, ze Georgia jeste nespi a co nejdriv napise aby vyhrala svuj serial. Ja jdu spat:)
tak zase ma to obislo…ale som rad ze to ziskavaju ty skalny…hlavne georgia…:D len teraz mozme len dufat ze ma nocnu…a v robote internet:D
Jeee
Tak to „skalnakum“ vazne preju, jen aby se ozvali
tyjo a taky mě překvapuje kolik bláznů jako já čeká s kruhy pod očima do půlnoci
Tak je to tady. Přesně o půlnoci jak slíbeno. Mé jméno bohužel není mezi vylosovanými. Tak snad se ozve paní Georgia a odnese si nějakou pěknou výhru. Moc jí to přeju.
Tak já tam taky nejsem, ale ještě je možnost zítra. Dobrou noc
Tak mám zas smůlu no! ted sem přišla z prodloužený a doufala sem v takovou malinkou naději… každopádně gratuluju těm kteří měli víc štěstí než já!!
taky sem se nenašla,ale tak uvidíme,ještě zítra nebo v příští soutěži…teda ale taky mě překvapuje kolik lidí sedí v pátek v noci u počítače a marně hledá svůj nick mezi pěti vylosovanými:D jsem docela zvědavá kdo bude nejrychlejší:) dobrou noc a hodně štěstí(nebo rychlosti?)
škoda, že to paní georgia nevyhrála, zasloužila by si to. ale jinak gratuluju dvěma, co byli rychlí a přeju dobrou noc.
To tedy byla rychlovka! Vítězkám samozřejmě gratuluju
Dawson i X-Files už jsou pryč. Sry.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.