Help for English

Seriály podruhé

Komentáře k článku: Seriály podruhé

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 16 lety

Re: Re: Re: Sobota

I já si brousím zuby na X-Files.

Re: Re: Re: Re: Sobota

Tak jak se tak koukám, tak Dawsonův svět by mohl klidně zůstat, že? :D

tak dnes nic mno :(

Škoda

Škoda, nejsem tady

tak to jsem zvědavá kteří z těchto 5 se ozvou první…:)

Tak dnes uz to vime…

Doufam, ze Georgia jeste nespi a co nejdriv napise aby vyhrala svuj serial. Ja jdu spat:)

:D

tak zase ma to obislo…ale som rad ze to ziskavaju ty skalny…hlavne georgia…:D len teraz mozme len dufat ze ma nocnu…a v robote internet:D

Jeee

Tak to „skalnakum“ vazne preju, jen aby se ozvali :)

tyjo a taky mě překvapuje kolik bláznů jako já čeká s kruhy pod očima do půlnoci :oops:

Tak je to tady. Přesně o půlnoci jak slíbeno. Mé jméno bohužel není mezi vylosovanými. Tak snad se ozve paní Georgia a odnese si nějakou pěknou výhru. Moc jí to přeju. :-)

Tak já tam taky nejsem, ale ještě je možnost zítra. Dobrou noc

Tak mám zas smůlu no! :-( ted sem přišla z prodloužený a doufala sem v takovou malinkou naději… :-) každopádně gratuluju těm kteří měli víc štěstí než já!! :-D

taky sem se nenašla,ale tak uvidíme,ještě zítra nebo v příští soutěži…teda ale taky mě překvapuje kolik lidí sedí v pátek v noci u počítače a marně hledá svůj nick mezi pěti vylosovanými:D jsem docela zvědavá kdo bude nejrychlejší:) dobrou noc a hodně štěstí(nebo rychlosti?)

škoda, že to paní georgia nevyhrála, zasloužila by si to. ale jinak gratuluju dvěma, co byli rychlí a přeju dobrou noc.

To tedy byla rychlovka! Vítězkám samozřejmě gratuluju :-)

Re: Re: Re: Re: Sobota

Dawson i X-Files už jsou pryč. Sry.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.