Ach jo
koukám, že jsem měla šanci…nj, nedá se nic dělat, ale výhru si zaslouží všichni
Komentáře k článku: Seriály podruhé
Ach jo
koukám, že jsem měla šanci…nj, nedá se nic dělat, ale výhru si zaslouží všichni
Californication
To je jeden ze dvou seriálů co jsem chtěl, tak doufám, že budu ve neděli vylosovaný, páč od pc zadek nezvednu
Ostatní
Jen jsem se chtěla zeptat – jména těch tří vylosovaných, kteří nebyli dost rychlí, tu zveřejněna nebudou?
Napínavý to mohlo být ale asi jsem to nějak zaspal. Taky gratuluji…
Napínavý to mohlo být ale asi jsem to nějak zaspal. Taky gratuluji…
Re:
To je skoda,ze si to zaspal,byl si mezi vybranymi:-(
Jinak take gratuluji dalsim vitezkam
Re:
To je skoda,ze si to zaspal,byl si mezi vybranymi:-(
Jinak take gratuluji dalsim vitezkam
Re: Re:
Tak to je velka skoda vcera jsem se necitil dobře, tak jsem šel spát dřív..
Ostatní
Jen jsem se chtěla zeptat – jména těch tří vylosovaných, kteří nebyli dost rychlí, tu zveřejněna nebudou?
Re: Ostatní
jarho
McKay
Malros
georgia
epro
Re: Re:
Tak to je velka skoda vcera jsem se necitil dobře, tak jsem šel spát dřív..
Re: Re: Re:
Tak to snad vyjde priste Ja jsem se nadopovala pravym anglickym cajem:-)
ja sa naopak teším,že sa moja prezývka neobjavila medzi vylosovanými …tak či tak by som sa v skorých ranných hodinách k počítaču nedostala …aspoň ma to takto nemrzí
Re: Re: Re: Re: Sobota
Tak co… Snad někdy příště… Prozradíte alespoň, jestli v první vlně vybrali všechny sety Gilmorek či jestli nějaký zbyl?
Re: Re: Re: Re: Sobota
Gilmorky jsou pryč, ale pro velký zájem se k nim třeba ještě vrátíme. Ty byly pryč skoro první.
Jé,tak jsem mohla vyhrát. Ale únava byla silnější a musela jsem jít spát. Gratuluji všem výherkyním a snad bude i výherce zítra
Re:
Tak to já snad půjdu spát až zítra
jsem napjatý, kdo to dneska bude a mám dost smíšený pocity..... Jako ano, chtěl bych být vylosovanej, ale zase když budu vylosovanej teď, tak je hrozně malá pravděpodobnost, že bych vyhrál někdy nějakej seriál o kterej sem fakt bojoval (v týhle soutěži to třeba bylo O.C., Gilmorky, Dawson nebo Gossip Girl). A co vy? nemůžete se dočkat, kdo bude dneska vylosovanej?
jsem napjatý, kdo to dneska bude a mám dost smíšený pocity..... Jako ano, chtěl bych být vylosovanej, ale zase když budu vylosovanej teď, tak je hrozně malá pravděpodobnost, že bych vyhrál někdy nějakej seriál o kterej sem fakt bojoval (v týhle soutěži to třeba bylo O.C., Gilmorky, Dawson nebo Gossip Girl). A co vy? nemůžete se dočkat, kdo bude dneska vylosovanej?
Re:
Mám stejný pocit…ráda bych byla vylosovaná, ale nejvíc jsem si přála Gilmorky, který jsou pryč:-(, ale kdyby třeba aspoň Grey´s Anatomy…ale psst, ať to nezakřiknu:-)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.