Help for English

Seriály podruhé

Komentáře k článku: Seriály podruhé

Ach jo

koukám, že jsem měla šanci…nj, nedá se nic dělat, ale výhru si zaslouží všichni :-D

Californication

To je jeden ze dvou seriálů co jsem chtěl, tak doufám, že budu ve neděli vylosovaný, páč od pc zadek nezvednu :)

Ostatní

Jen jsem se chtěla zeptat – jména těch tří vylosovaných, kteří nebyli dost rychlí, tu zveřejněna nebudou?

Napínavý to mohlo být :) ale asi jsem to nějak zaspal. Taky gratuluji…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Napínavý to mohlo být :) ale asi jsem to nějak zaspal. Taky gratuluji…

Re:

To je skoda,ze si to zaspal,byl si mezi vybranymi:-(
Jinak take gratuluji dalsim vitezkam :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od kasparek vložený před 16 lety

Re:

To je skoda,ze si to zaspal,byl si mezi vybranymi:-(
Jinak take gratuluji dalsim vitezkam :-)

Re: Re:

Tak to je velka skoda :( vcera jsem se necitil dobře, tak jsem šel spát dřív..

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Anazi vložený před 16 lety

Ostatní

Jen jsem se chtěla zeptat – jména těch tří vylosovaných, kteří nebyli dost rychlí, tu zveřejněna nebudou?

Re: Ostatní

jarho
McKay
Malros
georgia
epro

Odkaz na příspěvek Příspěvek od JK vložený před 16 lety

Re: Re:

Tak to je velka skoda :( vcera jsem se necitil dobře, tak jsem šel spát dřív..

Re: Re: Re:

Tak to snad vyjde priste :-) Ja jsem se nadopovala pravym anglickym cajem:-)

ja sa naopak teším,že sa moja prezývka neobjavila medzi vylosovanými :-D …tak či tak by som sa v skorých ranných hodinách k počítaču nedostala :-( …aspoň ma to takto nemrzí :-)

Re: Re: Re: Re: Sobota

Tak co… Snad někdy příště… Prozradíte alespoň, jestli v první vlně vybrali všechny sety Gilmorek či jestli nějaký zbyl?

Re: Re: Re: Re: Sobota

Gilmorky jsou pryč, ale pro velký zájem se k nim třeba ještě vrátíme. Ty byly pryč skoro první.

Jé,tak jsem mohla vyhrát. Ale únava byla silnější a musela jsem jít spát. Gratuluji všem výherkyním a snad bude i výherce zítra :-)

Re:

Tak to já snad půjdu spát až zítra :-D

jsem napjatý, kdo to dneska bude a mám dost smíšený pocity..... Jako ano, chtěl bych být vylosovanej, ale zase když budu vylosovanej teď, tak je hrozně malá pravděpodobnost, že bych vyhrál někdy nějakej seriál o kterej sem fakt bojoval (v týhle soutěži to třeba bylo O.C., Gilmorky, Dawson nebo Gossip Girl). A co vy? nemůžete se dočkat, kdo bude dneska vylosovanej?

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Vista
Odkaz na příspěvek Příspěvek od David vložený před 16 lety

jsem napjatý, kdo to dneska bude a mám dost smíšený pocity..... Jako ano, chtěl bych být vylosovanej, ale zase když budu vylosovanej teď, tak je hrozně malá pravděpodobnost, že bych vyhrál někdy nějakej seriál o kterej sem fakt bojoval (v týhle soutěži to třeba bylo O.C., Gilmorky, Dawson nebo Gossip Girl). A co vy? nemůžete se dočkat, kdo bude dneska vylosovanej?

Re:

Mám stejný pocit…ráda bych byla vylosovaná, ale nejvíc jsem si přála Gilmorky, který jsou pryč:-(, ale kdyby třeba aspoň Grey´s Anatomy…ale psst, ať to nezakřiknu:-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.