Help for English

Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Komentáře k článku: Vánoční soutěžení s Englishbooks.cz (výsledky)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: otázka

Myslím, že pro soutěžící z ČR bude poštovné jako součást výhry, alespoň loni jsme to tak dělali, když byla soutěž o poukázku na nákup v englishbooks.
Na Slovensko, to nevím. Zkusím se zeptat.

Re: Re: otázka

ďakujem veľmi pekne…a ešte by som mala jednu malú otázku:užívateľovi s prezývkou Random ste odpovedali:,, Dobírka na těch 14 korun by totiž vyšla o víc než 14 korun víc, než balík bez dobírky´´ …o koľko viac by to teda bolo,keby som presiahla sumu o 40-sk?…niežeby som očakávala,že vyhrajem,len si chcem si byť na istom :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od calamity33 vložený před 16 lety

ďakujem veľmi pekne…a ešte by som mala jednu malú otázku:užívateľovi s prezývkou Random ste odpovedali:,, Dobírka na těch 14 korun by totiž vyšla o víc než 14 korun víc, než balík bez dobírky´´ …o koľko viac by to teda bolo,keby som presiahla sumu o 40-sk?…niežeby som očakávala,že vyhrajem,len si chcem si byť na istom :)

Re: Re: Re: otázka

…ku koncu vety: len si chcem byť na istom :)

Tak už jsem si vybrala, tak už jen aby se usmálo štěstí :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od calamity33 vložený před 16 lety

Re: Re: Re: otázka

No, tohle já nejsem schopen zodpovědět, to jde trošku mimo mě. Zkusím se ale poptat. Dobírky na Slovensko posílám (software), tam je jedna věc cena poštovného a druhá věc je doběrečné, které si na Slovensku ještě slovenská pošta vybere navíc (to je cca 200–300 SK bez ohledu na výši dobírkové částky).

hmm další skvělá soutěž.. třeba budu mít víc štěstí :)

jenom bych se chtěla zeptat, kdybych vyhrála, tak dostanu poukaz a musim si pro ty knihy dojet nebo mi přjdou až domů?

jo a ještě co když u jednoho cestopisu na DVD co jsem si vybrala není ISBN?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 16 lety

Re: Malá šance

Nojo, ale zase vás to nic nestojí, ani peníze ani tolik času.

Re: Re: Malá šance

To sic jo, ale furt ta šance bude tak 1:150, ne-li víc.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od prue vložený před 16 lety

hmm další skvělá soutěž.. třeba budu mít víc štěstí :)

jenom bych se chtěla zeptat, kdybych vyhrála, tak dostanu poukaz a musim si pro ty knihy dojet nebo mi přjdou až domů?

Re:

Přijdou Vám domů.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od prue vložený před 16 lety

jo a ještě co když u jednoho cestopisu na DVD co jsem si vybrala není ISBN?

Re:

tak uveďte alespoň URL stránky, na které to je.

Zajímalo by mne, zda po ukončení soutěže uvedete nějaký přehled, jaké knihy by si soutěžící vybrali, třeba by to byla dobrá inspirace pro ostatní.

Podobný problém jak píše bobča

Už aj si idem do profilu pripísať v kolonke „závislosti“ učenie angličtiny na helpforenglish.cz.
Ja som pri výbere „zabil“ skoro 2 hoďky. :shock:

Odkaz na příspěvek Příspěvek od legoWeDo vložený před 16 lety

Podobný problém jak píše bobča

Už aj si idem do profilu pripísať v kolonke „závislosti“ učenie angličtiny na helpforenglish.cz.
Ja som pri výbere „zabil“ skoro 2 hoďky. :shock:

Re: Podobný problém jak píše bobča

Souhlasím, už tu sedím třetí den, mám několik lístečků popsaných a doufám, že stihnu termín. A to na englishbook chodím docela často.

zalogovaná

Pan Vít,chcela by som sa zúčastniť vašej súťaže.Môžu aj slováci? Som u vás zaregistrovaná,sta­čí to? Alebo treba aj to „zalogovanie“­.Neviem čo s tým.Dakujem

Odkaz na příspěvek Příspěvek od adria vložený před 16 lety

zalogovaná

Pan Vít,chcela by som sa zúčastniť vašej súťaže.Môžu aj slováci? Som u vás zaregistrovaná,sta­čí to? Alebo treba aj to „zalogovanie“­.Neviem čo s tým.Dakujem

Re: zalogovaná

Ano, můžete. ‚Zalogovaný‘ znamená ‚přihlášený‘, tedy pro odeslání soukromé zprávy musíte být přihlášená pod svým přihlašovacím jménem a heslem, jinak není technicky možné posílat soukromé zprávy. Nic víc v tom není.

zalogovaná

Dakujem za rychlu odpoved.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.