Help for English

Sraz Help for English

Ahoj, ted jsem taky dorazil a musim rict ze to bylo supr :) jinak my odchazeli v 10 ale party jela(jede? xD) dal :)) dobrou

Ahoj, sraz byl super, moc se mi líbil, ale konec byl horší, je právě 5:57 a já teprve dorazil domů. :shock: Co se stalo se dozvíte až napíšu svůj report, ale asi budu za exota. :-D

Čau, asi je zbytečný nosit dříví do lesa, ale jinak než slovem „super“ se sraz označit nedá…Sice jsme někteří tajně doufali že Marek třeba doletí soukromým tryskáčem nebo aspoň helikoptérou… :-D :-D :-D Ne fakt, bylo to skvělý… :-)

jj, heroicko-dramaticky prichod :D

Tak i já již hlásím příchod domů. Je neděle před polednem :-)
Moc rád jsem vás všechny viděl a doufám, že jsem nikoho nepohoršil svým ‚divokým‘ vystupováním a rozhazováním rukama :-)
Jsem prostě goofy :-)

Ty ruky byli náhodou cool :-)

Nezapomenu na to otvírání a zavírání dveří, aby už nikdo neodešel :-D I já se přidávám – bylo to priiima:)

A jak vůbec dopadlo placení? Co jsem koukal na čárky u piva, tak to vycházelo na každého tak na patnáct piv, ne?

Mě ta zpruzená obsluha po těch dvou výstupech dost namíchla. Takhle by se k zákazníkům rozhodně chovat nikdo neměl. Mě je úplně jedno jestli je tam majitel drží 16 hodin denně a že je to tam nebaví. Chovat slušně k zákazníkům by se měli vždycky. Pokud to nedokážou, tak to asi pro ně není moc vhodná práce.

Napsal jsem jim dneska proto na email stížnost.

Hlasim prichod domu, asi jsme dorazili jako posledni :-D.

Dobře vy :D

No podstatne je ze se mi splnilo moje ranni prani: Hlavne abych neumrel v Pardubicich!

No ja jsem zvedava co napise Pilda :-). Nevite nekdo jestli se vcera nebezel nejaky nocni dostih ;-)?

Také jsem moc ráda, že jsem vás všechny poznala, bylo to opravdu úžasné odpoledne a doufám, že se někdy zase takhle hezky sejdeme. Jinaak doufám, že se Roman ještě nad těmi videolekcemi zamyslí a k něčemu se nechá ukecat :-)

Jinak už jsem splnila svůj vlastní skormný domácí úkol a zjistila jsem, že moje úžasná teorie ohledně psaní titulků nebyla zas tak úžasná :oops: Takže se omlouvám všem, které jsem o ní přesvědčila, protože jsem s hrůzou zjistila, že to tak vůbec není a nerozlišuje se mezi titulky v novinách a ve filmu – pokaždé se píše s titulky (takže film je např. s anglickými titulky).

Tak a hlavně nezapomeňte na ten domácí úkol, co nám dal Marek. Já už ho udělal. :)

Doma jsem už dlouho, ale k PC jsem se dostala až teď. Všechny Vás zdravím a těším se na další sraz :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.